29/3/11

Ple d'ACIMCOVA i IMBA al Ple de l'ajuntament d'Albalat dels Tarongers.

Ple d'ACIMCOVA i IMBA al Ple de l'ajuntament d'Albalat dels Tarongers.

Ahir per la vesprada teníem un altre escrit presentat a l'Ajuntament d'Albalat dels Tarongers per ACIMCOVA i IMBA per a que el Parc de La Calderona modifique la normativa de circular per sendes.

Vaig eixir una mica prompte de casa perquè tenia unes cosetes que fer i a pesar d'anar molt espaiet per la carretera vaig arribar a Gilet al bar de Valeriano amb mitja hora de temps. Així que vaig anar a una tenda de bicis per a pegar una miradeta.

A les 18'30 que havíem quedat va començar a arribar la gent i vam anar cap a Albalat, està mes prop del que em pensava. Allí estava Juanito esperant-nos i de seguida van arribar Verdejo i Miguel.

Vam entrar a la Sala de Plens just quan anava a començar, nosaltres estàvem al punt tres, els dos primers van passar fugaçment. Primer va llegir com està la normativa i després la modificació que volem que es faça. Esta volta no va haver cap discurs sobre naus espacials ni res per l'estil així que es va procedir a la votació... TOTS A FAVOR!!!!.... UNANIMITAT!!!!
Nosaltres es vam posar a aplaudir... cosa que va sorprendre als membres de la corporació ja que tots van somriure.

Una volta es va tractar el nostre punt vam eixir al carrer per esperar a que acabara el Ple i donar les gràcies als edils.

Quan van eixir els vam donar les gràcies i vam estar una estona xarrant amb ells i després vam anar al bar de Vale on vam estar berenant... fins que es va fer de nit.... i ara cap a casa, on vaig arribar quasi a les 23'00.

Ja tenim tres Ajuntaments de tres que han donat suport al nostres escrit, i dos d'ells amb unanimitat. Esta setmana en tenim mes de Plens....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada