23/10/10

Volta Fira l'Olleria

Hui hem anat a pegar una volta el number one i jo. Era la Volta cicloturista Fira de l'Olleria Memorial Rafael Ferri "Mauro".
A les 9'00 hem anat al Parc Ferreres per a les inscripcions, sobre les 9'45 hem eixit. Primer una xicoteta volta per dins del poble i després carretera abaix direcció Alfarrasí. Arnau no volia mes que anar davant i estava tot el temps intentant frenar-lo per a que no es cansara molt. Uns ciclistes que ens hem creuat han estat tots animant-lo.
Hem passat per Benissuera, Sempere i ja direcció Benigànim. Ja arribant al poble li costava pujar les costeretes i ha arribat prou cansat ja. Dúiem 18 km.

A Benigànim ens hem pegat un bon esmorzarot, encara que al bar han sigut una mica lents a l'hora de servir, tot i que sabien els bocates que havien de fer abans de que isquérem nosaltres del poble.

Després foto oficial de la volta.... a vore si la aconseguix prompte.
I ja camí de tornada des de Benigànim directes a Alfarrasí, Arnau anava tot el rato davant de tots.


Un poc abans d'arribar a Alfarrasí Arnau ja no ha pogut mes i ha tingut que pujar al cotxe granera. Ha fet quasi 30 km durant hora i mitja. Ja està molt bé per a un xiquet de la seua edat ja que era el mes xicotet de tots els que anaven pedalejant.

M'ha donat la impressió de que la tornada ha sigut prou ràpida. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada