9/10/10

Topabajo a l'Olleria

La ruta de hui amb la bici ha sigut simplement.... espectacular. Si tens la visita dels il·lustres Topabajo, li afegixes una bona ruta amb trialeres i un bon esmorzar... el còctel es explosiu.;)

El dia amaneixia una mica emboiregat. Però a l'hora estava el grup a punt....


i hem eixit, en 200 metres ja anàvem per sendes, fins que hem començat a pujar per la boira arribant a l'inici de la 1ª trialera en poc mes de 5 km.Hem tingut una xicoteta averia que ha condicionat una mica la ruta, sobretot a Skull que no ha pogut pujar a la bici fins que hem arribat a la gasolinera i hem arreglat l'averia.


Després d'un parell de passos estrets pel Camí Romà, hem arribat a l'inici de la 2ª trialera.Ja estava fent-se tard, aixina que hem retallat un poc per arribar al bar, ja que Carlos duia ja una hora esperant-nos. L'esmorzar ha sigut d'escàndol.... i amb 5€ només!!!!!I quasi sense temps de donar-nos conter.... arribem a la 3ª trialera.Una volta a la Xopà d'Alboi ja hem anat per la senda de la Cova Negra cap a l'Olleria pel Mas del Salido.

Hem arribat als cotxes a les 15'00 hores, havíem eixit a les 8'10. I hem anat a fer-nos una cerveseta i un bocadillet rapit per a comentar tranquil·lament la ruta. Jo ho he passat de categoria i no tinc mes que agrair-los el que vinguen a fer.me una visita i que disfruten tant amb la bici com ho faig jo.

El perfil de la ruta.5 comentaris:

 1. Ieeee, Rafa, què bè tornar a vore'ns (Deu ! Quines pataes li estaré pegant al valencià, recollons).

  M'ha encantat tornar a saludar-vos a tots i estic desitjant que torneu a fer-ne alguna per a apuntarme altra vegada.

  Un abraç i un plaer coneixer a la teua nova xiqueta, bueno, xicona, que amb 190.....

  L'esmorzar, espectacular !!!!

  ResponElimina
 2. Per a mi també ha sigut un plaer. El próxim esmorzar.... on tu digues.;)

  ResponElimina
 3. Rafa
  IM-PRE-SIO-NANT!!!!
  la ruta es una meravella, pero he de possar-me mes en forma k vaig molt mal cap amunt y per tant les baixades no les disfrute tant

  PD:la foto eixa del final de la 3ª trialera m'encanta, eres un gran fotograf xD

  ResponElimina
 4. me cachin,que ruta me perdut,millor dit... que esmorzar me perdut jajaja. bona volteta xic,avore si ara ya quedem y en fem una,un saludet

  ResponElimina
 5. Alvaro... pues si baixant com baixes no les disfrutes..... mama caca el dia que si que les disfrutes. jajajajajaja.

  Ramon... quan vullgues que tens moltes coses que ensenyar-me.;)

  ResponElimina