8/12/09

Romaguera sense pateo

Hui he eixit a pegar una volteta, he anat a vorer la gent de L'Olleria quina ruta anava a fer per si anava en ells, però ninguna de les dos m'apanyava.... dos anaven a una i tres a un altra.... aixina que he anat a fer-ne una amb un poquet de torró que estem casi a Nadal jejejejejejeje. Ja fa temps que vaig descobrir esta nova trialera i l'havia fet empalmant amb l'altra també, però hui era fer la ruta completa. La veritat es que al fer esta primera trialera no fas lo mes xungo i tècnic de la de Romaguera, però este trocet també està molt xulet. He començat a pujar cap a els deposits, la veritat es que ademés de vorer i sentir als caçadors, també he vist la runa que van dixant.... pensava que no tenien permès això, però encara que fora aixina, es una simple qüestió d'educació. Resulta que per ací les motos no poden passar perquè es una zona de protecció paisatgística i els garrulos estos tiren tots els cartutxos a terra.... d'on no hi ha no es pot traure.


He continuat pujant i he descobert una cosa que no sabía que estava allí.... una font.

He continuat pujant fins a la temuda rampa del 30 % i una volta dalt he fet un Kit Kat, aprofitant per a donar-me conter de lo important que es dur un poc de paper higienic jajajajajajajaja

I ja ací, calçar-ce les proteccions i al torrooooooooooooooooooooooooó

Este trocet ha sigut l´unic que no he fet, he arribat trastabillat i no he pogut encara la roda bé i he parat.

Ací mes torró del bo jejejejeje

Cuan s´acaba esta primera trialera hi ha que pujar per esta sendeta.

Empalmem amb l'altra trialera fins que arribem a la linea d´alta tensió i la baixadeta ja es mes "suau"

Arribem baix i després de creuar la via del tren, anem vorejant-la un poc fins a la última baixadeta, que esta si que es ja per a engorilaos. Després de creuar el riu per l´assut pel Salido cap a casa.

Cuan estava ací llevant-me les proteccions han pasat 7 mes de L'Olleria amb bici...... de 13 tios s'han fet 4 grups.... com els de Massamagrell, cada u a la d'ell.

El perfil de la ruta, encara que a la costera de formigó ha marcat algo raro.

Ací totes les fotos.

2 comentaris: