21/3/09

Ruteta per la Mariola

Diuen que "a quien madruga dios le ayuda" ..... i si damunt la dona ha d'anar a la perruqueria.... la matinà està assegurada. Hem vaig alçar a les 6'00 i mentre vaig carregar la bici i els trastos i vaig eixir es va fer un poc mes de les 6'30, a les 7'10 ja començava la ruta. La eixida es des de l'antiga estació del tren de Bocairent. Per una sendeta arribem a la carretera del port per on pujarem a Mariola, on de seguida agarrem la sendeta que va paral·lela a la carretera per a arribar a la Ermita de Santa Barbara. Eren sobre les 7'30.... i l'herba es veia un poc "blanqueta" a pesar de no fer fred.



Passem pel costat de l'Ermita i anem per un camí del que es desviarem molt prompte per a anar per un altre camí on ja es desviarem per una sendeta amb molta malesa que ens durà fins el sostre de la ruta, On podrem disfrutar de les vistes de la Vall de Bocairent. Cuan arribem ací.... ja podem baixar el seient;)














Ací comença la Trialera de la Sarsa, llevat d´un tram molt empinat i amb pedres soltes i un parell d´escalons, la resta es molt divertida


La foto de la dreta, es del tram empinat, vist desde dalt









i la de l´esquerra, vist desde baix.



Continuem baixant la trialera, fins que arribem a un camí asfaltat, des de on seguirem baixant fins arribar a la Via Verda que també està asfaltada, la creuarem i eixirem a la carretera, després de creuar-la amb molta precaució perquè hi ha un canvi de rasant, anirem cap a l'esquerra fins arribar a una creu on es desviarem cap a la dreta.






Este camí ens du pel costat de "L´escaleta del Licorero" fins a l´inici del Barranc dels Tarongers, la segon trialera de la ruta. Este es un tram fàcil amb només un parell d´escalons que son la única dificultat.





Ací teniu unes panoràmiques del Barranc... es tan divertit que es un crim parar a fer fotos jajajajajaja






Una volta ixim del Barranc, arribem a la carretera que va de Bocairent a Ontinyent, passarem pel Pou Clar per a dirigir-nos pel Cementeri d´Ontinyent a la Senda dels Enginyers



Seguint la Senda, pujarem a l´Alt del Torrater, per a baixar pel Mas de Vicedo fins a Agres.... on agarrarem la Via Verda fins Bocairent.


Perfil de la ruta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada