22/1/17

Nevà gener.

Ahir ja volia eixir a xafar un poc de neu, però, va estar plovent i no vaig poder eixir. Hui quan m'he alçat no plovia..... EN MARXA!!!!!
He arribat a Bocairent passades les 9'30 i comence a pedalejar. No fa fred i cauen unes gotetes. Vaig cap a la Font d'En Ferrís i per la via cap a l'Estació.

Comencen a aparèixer els primers "domingueros" pel poble. Vaig cap al polígon i comence a pujar el port per la carretera. No paren de pujar cotxes que van parant pel Portell, entradors de camins i casetes. On mes en he vist en l'entrador de Sta. Barbara.

A partir d'ací només he vist un cotxe parat i dos persones caminant. Continue pel Gr, costa molt de pedalejar, només puc anar per les roderes que deixen els cotxes. Crec que hauré de canviar la roda de darrere. Volia baixar per la Senda de l'Arrel però..... fins ací he arribat.

No podia anar pedalejant i tenia que anar empentant la bici, encara queda molt i no se com estarà la baixada així que.... mitja volta. Torne per on he vingut i tampoc puc anar cap avall.... crec que he fet be. Continue cap a la baixada de la Mola. Hi han rodaes de moto.

Vaig baixant per ací però tampoc puc. La rodera es estreta i els pedals no caven i cada vegada que toque amb un pedal perd l'equilibri. Tampoc ajuda la roda de davant que no la puc mantenir dins de la rodera.

Quasi baix de tot queda menys neu i ja puc anar un poc millor. Una vegada al Mas del Alborets continue per la via fins el poble. Ha estat divertit tot i que costava pedalejar.
Les fotos de la ruta. https://www.facebook.com/rafel.vidaltipotane/media_set?set=a.10154748044081138.1073741886.560231137&type=1
 Ací el vídeo. https://youtu.be/LiqTSCL6Nfk El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada