18/5/22

Aielo de Rugat (3 en 1 + Tr Castell Rugat)

 Dissabte vaig fer ruta en la bici cumplint els primers 1.000 km anuals. Baixe pel carril bici fins Montaverner, continue pel costat de la carretera fins arribar al Ràfol. Continue cap al Poliesportiu de Castelló i comence a pujar pel Camí de la Serra.

Arribe a l'inici de la trialera, son 3 parts diferents, la primera es tan complicada com curta.

Una vegada baix, hi ha que remontar un poc per senda..... taxula!!!! Després ve la segona part de la baixada. Es el tram que he fet altres vegades de pujada, per tant es una baixada amb flow..... sense dificutat. Després ve la tercera part de la baixada, un poc mes normal i que acaba creuant el Barranc de Jassina, primera vegada que veig aigua.

Arribe a Aielo, passe per davant del bar però no pare..... primer la pujada de Les Revoltes. Comence a pujar per la pista arribant al Refugi de les Planisses. He tardat una mitja hora o algo així. Continue cap al Corral del Coll on comença la trailera del Castell de Rugat.

Baixada mooooooooolt xula i divertida...... Rock'n'Roooooooooooolllllllll Arribe al bar a les 11. Des de la porta del bar foto de la baixada. Des del centre de la foto, deixant el castell a la dreta i pegant-li la volta al turonet

Entrepà de llom amb bolets i alls tendres, mes café 6'50€.

Em torne a posar en marxa pel Camí del Molí, passe per la Pedrera dels Alonsos..... fa ganes de banyar-se.

Continue cap a la Font Nova..... fa calor.... molta calor.

Després de clavar el cap baix de l'aigua i omplir la botella continue, baixe unes sendes fins arribar a Castelló i el Ràfol. Torne pel Camí de Montaverner que he fet per a vindre fins arribar a Montaverner. Continue pujant pel carril bici fins arribar al poble cap a les 13 hores i 61 km.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada