14/11/21

GP Xest. Diumenge

 Hui el dia de les carreres. Com ahir va costar una mica d'entrar per a ser un dissabte, vaig pensar que seria bona idea eixir mes matí. Així que a les 7 talladet.

A les 7'20 he eixit, a les 8'15 aparcat al circuit. He entrat sense problemes, no habia arribat mai un diumenge tan prompte. Vaig a vorer les tendes, el xiquey volia una camiseta de Mir..... NO HE VIST RES!!!!! Aixó que es el Campió del Mon (ja de l'any passat) i no te merchandasing.

Com habien posat un escenari amb una pantalla i hi han taules fora, em pose a esmorzar mentre veig el Warm up de Moto3. Després ja he anat a la grada per a vorer els altres warm up. 

A les 11 comença la carrera de Moto3, ha estat molt xula. Pedro Acosta recién proclamat Campió del Mon volia guanyar..... no ho ha fet perquè Foggia l'ha tirat davant de nosaltres. Ha guanyat Artigas i els valencians Garcia segon i Masià tercer.

Després ve la carrera de Moto2. Es dona l'eixida i davant de nosaltres ha hagut una caiguda quedant-se la pista bruta. Han tingut que traure bandera roja i netejar la pista..... es nota que no es el MOPU..... ESTAN TOTS TREBALLANT!!!!!!

Mentre estaben fent la carrera, ha vingut Pedro Acosat amb el seu entrenador.... el famós Paco..... i han estat una bona estona mirant.... així segur que s'aprén.

Finalment ha guanyat la carrera Raul Fernandez, el rookie que mes carreres ha guanyat a la categoria.

Per a mi es una llàstima que puge enguany, l'any que ve seria SUPER-FAVORIT per a guanyar el Mundial, que finalment, ha guanyat Remi Gardner.


Després ha vingut el plat fort de la jornada, la carrera de MotGP. Ha estat divertida amb Jorge Martin disputant-la, també amb Rins fins que ha caigut. Finalment ha guanyat Bagnaia. Només acabar la carrera he arreplegat trastos i cap a casa. He aprofitat que era la despedida de Rossi i que la gent no eixia per a poder fer-ho sense cap problema i ràpidament. A les 15 ja quasi que estaba a l'autovia i a les 15'45 en casa. L'any que ve mes i millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada