3/4/21

Alt de les Pedreres

 Hui ruta per Alcoi..... una ruta gafada. La vam tindre que aplaçar per dos vegades i hui ens les prometiem molt feliços, però.... el destí te els seus propis plans.

Una vegada tots al lloc d'eixida, no podem eixir. Primera avaria, una punxada. Després de reparar-la ens posem en marxa, però ja son les 8'45. Anem cap al Teular del Llonganissero i el Preventori. Continuem cap a l'Alt de les Pedreres. Un poc abans d'arribar cumplisc els primers 1.000 km anuals. Ademés es Record Históric, mai ho havia fet tant prompte. El Record el tenia el 9-4-13. Ja ha plogut.

Un poc abans d'arribar dalt, segona avaria tècnica. Esta vegada molt xunga. Mentre la reparen decidisc pujar fins dalt de tot i anar posant-me les protes. 

 Amb zoom, el Montcabrer.

La torre de Mariola.



Quan arriben els altres, diuen que no l'han pogut reparar, sense cadena. Comencem a baixar pel costat del Barranc del Cinq. Abans d'arribar a la Cova Gelà, el tram mes xungo.... i final de ruta.


A partir d'ací ja hem anat directes al bar, s'ha fet tard i amb les avaries i problemes no ens ha quedat altra que abortar ruta. Un Mamellut....


Continuarà......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada