12/6/16

Biker 400

Ahir es va disputar esta prova no competitiva. Es tracta de fer un recorregut passant per uns Controls de Pas eixint i arribant a Petrer.
De Bocairent es vam apuntar un bon grup, 12+1 en total. Vam quedar a les 6'20 al bar de la Rotonda.
Una vegada estem tots eixim cap a Petrer.
Arribem, som dels primers i després d'arreplegar les credencials es posem al lloc d'eixida, encara tardarem un poc en eixir perquè hem arribat prompte però l'eixida es puntual.


Entre totes les motos també hi havia una clàssica, amb GPS.

Es dona l'eixida i anem esperant-se per a estar tots junts, quan ho estem eixim cap al CP1, a Xorret de Catí. Baixem a Castalla i per l'autovia fins Ontinyent. Pugem el Portitxol i baixem el portet del Campello de Vallada on està el CP2.
Un poc mes d'autovia per a dirigir-nos cap a Anna i Chella on fem el primer respostatge, un poc mes de 200 km porte jo. Continuem cap a Navarrés i Quesa, on està el CP3 i esmorzar. Eren sobre les 10'30 i es vam menjar una bona coca amb llonganissa i xoricet.
Eixim de nou i només passar Bicorp, just en este punt un dels companys va tindrer un susto ben gran, se'na va eixir de la carretera i després d'un "paseo por la agricultura" va tornar a l'asfalt.

Continuem cap a Millars, on vam tardar un poc en arribar fins que una furgoneta deu minuts després va decidir apartar-se per a que passarem tots.

Continuem cap a Dos Aguas i Venta Gaeta on està el CP4.

Està un poc núvol però marca 23 ºC. Continuem cap a Requena, Casas de Medina i el Pantà de Benagèber on està el CP5.

Reprenem la marxa cap a Tuejar i Chelva, on està el dinar. Quan vam arribar erem dels primers perquè hi havien 4 taules grans preparades i només una ocupada. Vaig tindre una gran idea al possar-me les xancles i un pantalonets a la maleta perquè ja feia molta calor. Eixa hora fresquet em va vindre molt be.

Amanida, cacauets, gaspatxo i una beguda era el dinar.


Després de dinar reprenem la marxa i anem a repostar a Losa del Obispo, jo porte uns 415 km. Anem a Chulilla on està el CP6. A partir d'ací venia el tram de la ruta que mes m'agradaba de tots.... Sot de Chera, Chera i Requena. Al semàfor de Sot de Chera.... Ernesto que tens en la cara???? jajajajajaja

Continuem cap a Cofrents i Aiora on està el CP7, fa una calor "que te torras". Tornem a agarrar una altra carretereta direcció Enguera, per la zona dels molins de vent.... fa un poc de vent.... però marca 26ºC i la roba de cordura d'estiu es fantàstica. Arribem fins Navaló on està el CP8. Després de Moixent i d'una carretera en molt mal estat arribem a Fontanars i pugem el Port del Moro per arribar al CP9
  

Baixem fins Beneixama i pel Camp de Mirra cap a Biar i Castalla. Tornem al Xorret de Catí on està el CP10 i finalment a Petrer on està la meta.

Repte aconseguit, vaig arribar a casa quasi a les 22'00, després de 14 hores i 739 km.

En bici si que m'habia clavat en molts fregaos, però amb la moto es el primer, i ho vaig passar molt be. Segur que repetisc. El mapa de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada