24/4/16

Villena

Hui ruta motera-carreres molt bona. Havia quedat amb Edu a les 7'50 al Pajarita per a fer-se un cafè i eixir de ruta per a esmorzar als Karts de Villena i vorer les carreres de Jerez.
Arribe un poc tard per anar a omplir el dipòsit. Em diu Edu que ve un altre xic des de el Palomar. Una vegada estem els tres eixim direcció Castelló de Rugat, Beniarrés i La Carrasqueta. Un poc banyada la pujada així que tranquil cap amunt. La baixada ja estava millor i des de Xixona anem cap a Tibi, Agost i després de Novelda un poc d'autovia fins a Villena. Crec que es l'única autovia del mon mundial que dona gust fer amb moto..... per la gran quantitat de curves que te.
Una vegada a Villena anem direcció Iecla per anar al circuit de Karts. Allí ens trobem a mes gent del poble que també havien vingut allí a esmorzar.

Gran quantitat d'entrepans, tots amb molt bona pinta. El Frenazo.... amb botifarra, bacon, ou fregit i formatge no està gens malament.

El preu de 6 € també està prou bé perquè hem begut prou de cervesa. Edu i jo es quedem a vorer la carrera de Moto3. Molt entretinguda, llàstima que Navarro s'ha quedat fora del podi a ultima hora després d'estar quasi tota la carrera el primer.
Pareix bon lloc per anar a passar el matí.

Després de la carrera anem directes a Bocairent per vorer la carrera de Moto2 al Xam. Carrera guanyada per Lowes, llàstima que Rins no ha tingut opció però hi ha que saber ser tercer sense arriscar per a guanyar el Mundial.
Després la carrera de MotoGP a casa dels pares, carrera avorrida. Després per a tornar a casa i com fa molt bon oratge pegue un poc de volta.... baixe el barranc i el torne a pujar cap a Muro i Beniarrés om m'entra la reserva. Castelló de Rugat i Olleria. 30 km amb reserva i encara es veia gasolina al diposit. Netege la moto i engreixe la cadena. Dia passat.
El mapa de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada