17/4/16

La Vila Joiosa

Este matí ha tocat eixir amb la moto. Un poc passades les 9'00 eixim del poble direcció Benilloba i es desviem passant per Alcoleja. Acabem de pujar el Port de Tudons i de seguida el comencem a baixar. Ens trobem amb uns bojos que van baixant per la carretera amb monopatí i gravant-se amb vídeo fins que cau. Ha tingut sort d'eixir de la carretera perquè si es cap a l'altre costat el podrien haver atropellat..... mai hi ha un policia quan fa falta.
Es una carretera estreta fins que arribem a Sella i després a Orxeta on ja es mes ampla. De seguida arribem a La Vila Joiosa i anem a esmorzar.
Als 4 ens ha paregut que 8'50 era una mica car.... bar esborrat de la memòria.

Reprenem la marxa i ens dirigim cap a La Nucia, ens trobem amb un mercadet molt mes gran que el que hi ha a Xaló. Per ací ens hem separat..... de colp hem perdut a dos de vista.... hem pensat que anaven davant de nosaltres cap a Confrides però igual ells han anat per Callosa.
El cas es que ja em pareixia raro que no s'esperaren perquè sempre solem anar junts. Però ni abans d'arribar a Benimantell estaven ni en Benassau tampoc.... arribem a l'autovia i tampoc.... ja passa de les 13'00 hores. Arribem al poble i tampoc estan.... Pròximament en Cuarto Milenio es desvetllarà el misteri.
Bona ruta amb molt bon oratge, l'esmorzar bé però car.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada