14/9/15

Per Vallada

Hui per aprofitar la setmana que treballe de nit, he eixit amb la bici. Objectiu fer quilòmetres. M'habia posat el despertador matí i he fet pala. Al final he eixit a les 8'30, un poc tard.
Baixe el Port, arribe a Canals i pel Camí la Torreta cap Alcudia de Crespins. Continue cap al Polígon i pel Camí d'Anna cap a Montesa, fa un poc de vent, espere que no moleste molt per a la pujada.
Sempre li faig una foto al Castell de Montesa abans d'arribar, hui la he fet a meitat pujada de La Selectiva.

Arribe al Corral de Campanilla.

Continue pel Camí de la Plana, encara es cap amunt però no amb tanta pendent, allà abaix Enguera.

Pareix que encara hi han coses per investigar.

Deixe el camí principal per anar per un altre fins un encreuament, el pròxim dia que vinga per ací aniré per l'altre.

Un poc mes avant comença la baixada, bon moment per pegar un mos i posar-se les protes resguardat del vent i amb Vallada al fons.

Esta es una trialera que la recordava fàcil, motiu pel que he vingut. Però he tingut que parar un parell de vegades. Les dos pel mateix motiu, tinc que parar a descansar els braços.
Una vegada baix em dirigisc cap a Vallada. Pare a una font del poble per reposar aigua. Torne pel camí habitual per la vora del tren, el Camí de Vallada i el Camí Reial de Xàtiva fins la recta de Canals. Comença la pujada del Port, hui s'ha fet un poc dur pels quilòmetres acumulats i pel vent.
Una vegada dalt, baixe per La Gaveta i per Caputxins cap al poble on he arribat a les 13'15 hores i uns 55 km, esta vesprada he dormit agust.

El perfil de la ruta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada