25/9/13

Ombria Benicadell rodadora

Hui he eixit amb la bici. després de l'atac de goseritis que vaig tindre diumenge ja tenia ganes de tornar a eixir. Per tant quan m'he alçat he començat a pedalejar.
Primer he anat pel Camí de les Hortes fins arribar al Carril Bici per arribar a Montaverner i agarrar el Camí Reial de Gandia. Em desvie un poc pel Camí d'Aielo per arribar a la Pirotècnia Europea i xarrar un poc amb Rafa i reprenc la marxa.
Travesse el Camí Reial de Gandia per a creuar el riu i arribar al Circuit d'Albaida.

Continue pel Circuit d'Albaida per arribar a l'Estació de Tren d'Albaida i pujar pel Camí d'Atzeneta. Continue per La Sèquia per travessar el poble i començar l'ascens per la Senda de les Neveres i el Camí de la Serreta de la Creu fins arribar al Mirador.

Continue pel camí per arribar al Castell de Carricola, en eixe moment m'he quedat sense piles a la càmera i no he pogut fer-ne cap. Continue per la Font el Meler cap a Otos i després d'agarrar aigua al poble continue baixant per a creuar el Riu Missena i arribar a l'antiga carretera de Gandia i pel Carril Bici fins Montaverner. Torne a pujar pel Camí de les Hortes i arribar a casa passades les 14'00 hores amb un poc mes de 45km.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada