15/9/13

Abocaetes Ontinyent

Hui ruteta amb la bici. He anat a Ontinyent on Pep ens ha preparat un bon dia amb dos baixades molt xules, però primer hi ha que pujar.
Eixim des del Poliesportiu d'Ontinyent pel Camí del Llombo cap al Pou Clar per unes sendes, després agarrem el Camí de Ponce desviant-nos un poc per la senda que evita pujar dalt del tot i que es molt mes bonica que l'aburrida pista.

Després agarrem el Camí de la Soterranya i en lloc de dirigir-nos al Sant Crist ens desviem per baixar, molt bona trialera que ens porta a la Font de l'Hortet del Sant Crist.

Creuem el riu i pugem fins la senda del Barranc dels Tarongers i després d'una breu baixada comencem a pujar per agarrar el Camí Vell de Bocairent a Ontinyent.

Ací he tingut una bona sorpresa ja que m'he trobat amb Enrique, al que feia molt de temps que no veia.

Arribem a la carretera després de la baixada i busquem un lloc per a esmorzar, on hem rebut una visita.

Després de l'àpat, ens ve la part mes dura de tot el recorregut, pujar des del riu cap al Torrater. No fa ni falta dir que ens toca empentar la bici fins arribar al Camí del Torrater. Però de seguida ens desviem fent una xicoteta baixada per arribar a la Senda dels Enginyers on comencem a pujar de nou.

Després de la pujada arribem a la segona baixada bona del dia.... i tan bona!!!! Una baixada gens difícil i rapidisima.

Una vegada baix, ja no ens queda mes que anar fins els cotxes. Una molt bona ruta amb bastant de calor i com no una companyia excel·lent. Ací una selecció de fotos i ací el vídeo de Tono de Xàtiva..
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada