12/10/12

Pla de Corrals

Hui com jo no estic espanyolitzat segons diu el Ministre Wert, doncs no m'he quedat a casa per a vorer "el coñazo del desfile" i he anat a pegar una volta amb la bici per a fer una bona quilometrada anant cap a Pla de Corrals.

He anat per l'Assagador de Bellús cap al Salido i per la Casa Rotja fins Bellús i després per les Comportes de l'embassament. Pareix que al estar tan buit.... els peixos estan mes concentrats en menys lloc i hi ha gran quantitat de pescadors.

Encara que hui era el primer dia de cacera i estaven totes les vores de camins plenes de cotes i caçadors, si no en he vist 25 no n'he vist cap. Encara que a la TV han dit que deuen dur un jupetí reflectant jo cap dels que he vist el duia.

Una vegada a Benigànim i pel Camí de Gandia, m'he equivocat i tingut que tornar enrere, feia molt de temps que no passava per ací, de fet he vist un pedaç que han fet per poder creuar el Barranc de Torrella.  

Una vegada pel costat de la Ganaderia Benavent he eixit al Camí de La Pobla que du a Quatretonda i per Les Voltes  en direcció al Barranc de l'Aigua passant per l'Alberg de Bastida.

Pareix que tenen servici de bar, també tenen a la venda refrescs. Bo es saber-ho per a la pròxima vegada que estiga investigant per la zona. També m'he creuat amb molt de biker per esta pista fins arribar a Pla de Corrals on he parat a la Font Roja per a pegar un glop i un mos.


Una vegada recuperades un poc les forces he reprès la marxa en direcció a El Genovés pel Camí de Barxeta i pel Barranc del Llop cap amunt per arribar a la Trialera d'Alboi. Mare meua com està!!!! Està plena de reguers i de pedres, entre la cansera que duia i el mal estat he arribat baix desfonat amb mal de cames i braços.
He tingut que parar per a menjar alguna cosa i tornar a omplir el botellí d'aigua i creuant el Riu Albaida pel Molí de Guarner per la Senda de la Cova Negra fins l'Estret de les Aigües on he vist al bo de Miguel de Xàtiva que anava amb uns amics.

Una vegada a Bellús pel Camí de la Garrofera cap a la Pirotecnia Platón per a agarrar el Camí de l'Olleria passant pel Poliesportiu arribant a casa amb mes de 48 km a les cames i molt cansat. El diumenge una altra quilometrada.

El perfil de la ruta.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada