6/10/12

Cap de la Nau

Hui ruta amb la moto. Havia quedat a les 8'00 a Bocairent amb Edu i Blai i ha vingut també Jorge.

Primer hem anat cap a Muro, hi havia un poc de boira però encara es podia anar be, m'imagine que serà per conèixer la carretera, després de passar Benimarfull i endinsar-nos per la Vall de la Gallinera, la boira era mes persistent. de fet hi havia trams que es veia molt poc.

Ja arribant a Pego s'havia desfet i després de conèixer un poc la localitat ens dirigim cap a Dénia, passant pel port on es veien uns bons caxarros allí atracats. Continuem cap a Xàbia per anar al Cap de la Nau on hem disfrutat de les vistes.

Entrem a un bar que hi ha allí però l'home no ens ha volgut donar a esmorzar així que hem baixat un poc per la carretera i hem anat a un altre. La temperatura era perfecta i estàvem a la terrassa amb companyia de les motos.

Com no hi havia de "la casa" he demanat el típic de sempre. No estava gens malament.

Una vegada reposats, anem  cap a Gata de Gorgos per fer una lleu visita turística i després cap a Xaló. Ens ha costat una mica de creuar perquè hi havia mercat i estava "a parir", fins i tot hi havia bancals habilitats com a aparcaments amb 1 €.

Passem per la Vall d'Ebo fins arribar a Muro on hem agafat l'autovia i jo he tronat a casa i els altres cap a Bocairent. Ja era una mica tard i he arribat a les 14'00 hores amb 265 km justetets.

No ha sigut una ruta llarga però si que hem anat molt lents, principalment degut a mi que soc un paquetot, sobretot per on hi havia boira.

Ací la resta de fotos que he fet, i la ruta que hem seguit.


View Larger Map


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada