29/7/12

Otos-Atzeneta

Hui volteta amb la bici, anit li vaig cridar a Toni i em va dir que havien quedat a les 7'30 per a eixir. Hem decidit anar a fer la d'Otos i Atzeneta a petició de Toni que diu que està fluix..... com sempre.... quan diu que està fluix es quan mes et maxaca jajajajajaja.

Anàvem baixant cap a Montaverner i xarrant xarrant ens hem despistat i hem tingut que pegar tota la volta al polígon de Montaverner per tornar a agarrar el camí que va pel costat de la carretera, creuar el xicotet riu i ja de seguida la pujada cap a Otos.

Una vegada al poble continua pujant-se pel Camí de la Serra fins arribar al dipòsit d'aigua. I com no???? mes pujada cap a la Torre de Carrícola on hem parat per a reagrupar-se. Degut a la boira no es veu la torre. 

Continuem pujant un poc mes per arribar a la Font del Meler i un poc mes cap amunt encara per fer el sostre de la ruta i fer una lleu baixada fins Atzeneta on hem arribat al bar poc mes de les 10'00.... bona hora per esmorzar. Cacaus, papes, olives, superbocata, beguda i "cafeses" per 4'80€!!!!! Ací hi ha que tornar mes a esmorzar!!!!!

Si l'entrepà de la casa està bo, el de tortilla amb llonganissa i formatge tampoc te mala pinta.

Després hem tornat pel lloc de costum, Estació d'Albaida, Camp de Motocross i hem fet l'extra de creuar el riu per arribar a l'Olleria. Desgraciadament sense donar-me conter he posat la càmera de vídeo en modo foto i en lloc de gravar el vídeo dels 4 creuant el riu he tret dos fotos, la que jo creia que posava a gravar i la que parava. A pesar de que es veu molta aigua es pot creuar per damunt de l'assut natural que fa una roca


El perfil de la ruta, amb gps i mapes nous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada