8/1/12

Montanejos amb moto

Hui ruta amb la moto per a estrenar les botes.

Anit vaig estar de sopar del Motoclub i em vaig gitar una mica tard, però este matí m'he alçat. Havia quedat amb Eduard a les 7'15 a la gasolinera del port, quan he arribat ja estaven allí, hi havia mes gent que en un primer moment no sabia qui eren, després ja he vist que eren Enrique, Jandro i Joan.

Primer hem anat per l'autovia fin Lliria i allí ja ens hem desviat cap a Alcublas i Bejís... on l'oratge ha començat a fer de les seues... a pesar de dur sotoguants els dits es gelaven i per Teresa hi havia una gelada important.

Arribem a Montan i passe jo davant fins arribar a Montanejos soles, al poc apareix Eduard que em diu que torne cap a arrere però no veig cap on va i després d'unes cridades frustrants arribe al bar de la Plaça de Montanejos i al poc arriba Eduard.

Estava tan gelat que no podia ni menjar, tenia els dits gelats i he tardat en recuperar-me, tant que no he fet ni la foto de l'esmorzar i fins i tot he begut vi per a entrar en calor.

Quan hem arribat estàvem nosaltres sols, però després estava la plaça plena de motos.

A continuació anem pel costat de l'Embals d'Arenós i entrem a la província de Terol. Continuem per Manzanera i tornem a entrar a la província de Castelló per arribar a Aras de los Olmos, Titaguas, Chelva i tornem a entrar a l'autovia per la mateixa zona que l'haviem deixada i cap a casa.

He arribat a casa a les 14'45 amb 460 km al cul. Una ruta prou llarga, amb mooooooooooooooolt de fred i alguna que altra carretera amb curves banyades i que mes que carretera era un camí mal asfaltat, millor fer este tipus de rutes en dies que no faça tant de fred.

Ací el mapa de la ruta.

4 comentaris:

  1. Xé lleva les llumenetes del bloc que ja hem passat els Nadals i cal estalviar energia... :-)))

    ResponElimina
  2. Si encara no he llevat les de casa jajajajajaja

    ResponElimina
  3. Pero tu no era que no tenías moto? Te has comprado una? qué te has pillado?

    La mía, 5 meses y medio no llega y 12000km. Chúpate esa!!! Eso sí, la uso toooooodos los días. Y ya se me queda pequeña. Ya te contaré, porque lo más seguro es que emigre al norte y nos veremos aún menos. La nomad ya la he vendido (está en Córdoba)

    Un abrazo, amic!

    ResponElimina
  4. Que no tengo moto???? pero si ya casi que tiene 10 años.

    Ande te vas????

    ResponElimina