27/11/11

La Quintana

Hui ruta amb la bici, fa quasi un mes que no la tocava. Tots els anys em passa igual, el mes de novembre el passe pràcticament en blanc.

Hui he eixit a vorer si la gent del club eixia a fer alguna volta interessant i només estava Vicent, així que ens hem anat els dos a fer La Quintana.

Després de les últimes pluges la serra està molt banyada i hi ha molt de pebràs d'eixos que només son comestibles una volta... açò pareixia una plantació.

Després de baixar el port ens hem trobat a una xica caminant.... pareix que la boda s'ha allargat una mica. Hem continuat pels camins i sendes de costum, anàvem trobant-nos amb gent caminant, corrent, en bici.... i caçant... quant de gos.

Tot seguit hem fet la zona de la font Quintana, la mes bonica de tot el recorregut, quan hem eixit al Merendero Pedro ens hem trobat uns passejant a cavall, crec que es la primera volta que hem trobe amb cavalls per una senda.... d'açò no es queixen els senderistes??? que estrany!!!

Una volta hem arribat a la Senda de la Cova Negra he parat a fer una foto del riu, no baixa massa ple però si ample.

Al arribar a Bellús no hem parat a esmorzar i hem continuat directes cap al poble per arribar a casa poc després de les 11'00 i amb 32 km a les cames.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada