6/11/11

Gran Premi Xest 2011. Dissabte.

Ahir dissabte segon dia d'entrenaments del Gran Premi a Xest. Com ve sent habitual vam quedar a la gasolinera del port on va arribar la gent poc abans de les 9'00.

Ací ens vam partir, uns van anar a Xest directes i la resta ens vam dirigir a Massalavés per a esmorzar. Una imatge val mes que mil paraules.

Vam coincidir demanant Suc d'anguila.

Una volta al circuit vam pegar una volta per les tendes i cap a les 12'00 vam anar a seure al nostre lloc. Just a temps de vorer les Ducati Biposto.

Feia una mica de frescor, e inclús va caure alguna gota però res serios.

Després de les Honda oficials, este tio podria estar per ahí.

Encara que es veuen moltes motos tampoc en hi han tantes com altres anys.

Després dels entrenaments vam anar a dinar a Xiva al bar de costum, esta volta no estava ple com altres anys. El menjar està molt bo i es de qualitat, però 42€ per barba es un preu excessiu en els temps que estem, l'any que ve no crec que vinga ací a dinar, no fa falta tant. Encara que repetisc, el menjar està molt bo.

Després vam anar a Xest a pegar una volta, es confirma la poca assistència de gent, vam entrar sense cap problema. La gent continua fent el burro. I alguns es fan preparacions a les motos, almenys catalogades com a rares.

I com sempre una mostra de la que serà la meua pròxima moto.

Cap a les 19'30 vam plegar, ja tenia ganes d'anar cap a casa, l'oratge s'ha portat bé i no feia tant de fred com l'any anterior. Hui mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada