12/9/11

Volta rallyman

Hui volta amb la bici a lo rallyman.... l'altre dia em va passar una barrabassada pel cap i a vorer si la duc a cab, encara que per a poder fer això tinc que entrenar-me una mica i es el que he fet hui.

En arribar a casa no he perdut temps en canviar-me i ràpidament a pedalejar. He baixat el port i m'he trobat amb garruloman.... un tio que volia pujar en una furgona pel que era l'antiga carretera, casi s'emporta per davant els dos petrils de pedra que hi han posats per evitar que passen vehicles per ací... crec que ja fa uns quants anys que està feta la nova carretera que passa pel túnel.

Després de Novetlè pel Camí la Bola cap a Xàtiva i per l'ermita que hi ha baix del Mont Sant cap a la font dels 25 dolls i direcció a la Senda de la Cova Negra. M'he trobat amb moltes bicis.... però totes en sentit contrari, només he vist una arribant a Bellús. Després per la Pirotècnia i l'hort solar cap a casa.

En total 32 km a quasi 20km/h de mitjana.... per a estar un parell de setmanes sense pedalejar no està mal. No he patit calor però el dia ja acurta i hi haurà que agarrar llum els pròxims dies per si de cas.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada