25/9/11

Font Freda

Hui després de la pallissa d'ahir.... ruta amb la bici. Ha sigut dur perquè tenia les cames pesades però he aguantat prou bé encara que al final ja em notava prou cansat.

Este matí quan he anat a eixir m'he trobat amb la roda de darrere punxada, encara que el dimecres la vaig reparar pareix que tenia dos punxes, així que l'he canviat i cap a fora. Tenia pensat eixir amb la gent del poble així que he anat al lloc de trobada, d'mtb només estava Sergio amb els de carretera, per tant només anàvem nosaltres dos.

La ruta escollida ha sigut la de la Font Freda i cap allí que hem anat, com anàvem nosaltres dos soles el ritme ha sigut tranquil i de xarrera. El dia ha començat una mica fresc, però després s'ha animat un poc. La pujada per la pista cap a la font no ha sigut massa ràpida i hem aprofitat per a fer-nos una foto a la creu.

Després hem tornat a parar a la font per a omplir d'aigua les botelles i hem continuat fins a l'inici de la senda de baixada. Ací hem aprofitat per a fer un poc d'investiganda d'una baixada, està prou bé.... te molta pendent però sense pedres ni escalons. Una volta baix hem arribat a un encreuament... cap a baix Beniatjar i cap amunt Les Fontetes. Hem pujat pensant que seria una costera curta.... però han sigut 15 minuts d'espentar la bici.... per la qual cosa eixa baixada només es bona si vas cap a Beniatjar, si vas cap al Rafol no es una bona opció, es mes un suïcidi.

Una volta a la senda habitual hem continuat baixant i com Sergio ha punxat hem aprofitat per a menjar unes barretes i no parar al bar a esmorzar per a que no es fera tard. Al final hem arribat al poble poc mes de les 13'00 amb molt de sol i mes cansera.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada