21/4/10

Trialera del Platillao

Hui he eixit a pegar una volteta ja que el diumenge no ho vaig fer. He anat per a gravar la trialera del Platillao, només he gravat un tros, el que era mes fàcil.

Abans d'arribar he anat a investigar una senda, pareix que no te eixida, almenys..... sense punxar-se molt les cames. Per desgracia he vist una cosa, que encara que sabia que estava no la havia vist mai, son unes trampes per a caçar raboses, no se si seran legals, però molt ètiques tampoc crec que siguen aixina que per a tindre la meua consciència tranquil·la.... me les he endut a casa, d'ací un parell de setmanes tornaré a vore si en hi han mes.
Després he arribat a la trialera i he gravat un tros, si la dividirem en tres trossos, he baixat i gravat el primer, el segon tram es el mes complicat i el tram final tampoc te dificultat..... be... es un dir... la primera volta que vaig passar per ací va ser fa mes d'un any i en vaig baixar mes o menys mitja mentre que la gent en la que anava res i hui la he baixat quasi tota.... açò rula!!!!

Videomuntatge de la eixida de hui.


6 comentaris:

  1. Ahí, ahí, les trampes a casa, a fer la col.lecciò je,je,je. Has fet molt bè, estic totalment en contra d'això, després diuen que les bicis fan mal a la natura.....

    Respecte a lo de baixar, soc testic de que això rula, has millorat un montó desde que ens coneixem....Rafa endurero !!!

    Bonica trialera, altra per visitar quan em recupere. Bona música la del "vidrio".

    Un abraç, Rafa!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Carlos, per a mi es tot un privilegi que seguixques el blog i vulgues tornar a vindre per ací. ;)

    ResponElimina
  3. En troba-me be vull anar.Mira de que parle al meu blog.Si vols i tens ganes fes un comentari.

    ResponElimina