28/2/10

Romaguera sense pateo

Anit es va posar a fer molt d'aire i pensava que hui no podria eixir, aixina que quan m'he alçat he anat directe a la finestra del menjador per a vore si feia aire..... quina sorpresa... no en feia gens, ni fred tampoc. Ha sigut un dia estrany, he anat per a eixir amb la gent del poble..... i m'han preguntat quina ruta podiem fer, si jo sabia d'alguna cosa nova..... home clar!!!!!!
Com no hi havia ningú dels que es queixen de que hi han moltes pedres i està molt empinat, els he ensenyat la trialera de Romaguera sense pateo.

Ens dirigíem cap a Benigànim, i anàvem per l'asfalt i els he ensenyat una sendeta que pareixia que no coneixien i que baixava pel costat del Salido. Una volta en Benigànim ja començava l'ascensió per la zona de protecció paisatgística fins a la temuda rampa de formigó del 30%.

Una volta allí, al turroooooooooooooooooon


Pareix que els ha agradat i tot. Per ací ens hem trobat unes motos que anaven perduts, o almenys això ens han dit, el cas es que per eixa zona ells no poden passar, si els haguera vist el Seprona els hagueren badat. Quan hem arribat baix hem anat a Bellús a esmorzar.



I després de l'àgape pel costat del Salido cap a casa.
El perfil de la ruta.

5 comentaris:

  1. muy guapas estas rutas que haces por Valencia
    a ver si un día me paso y hacemos una ruta de EX
    Salut i força al canut!
    Bypass69

    ResponElimina
  2. bonitas vista y bonitas fotografías ;)

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies als dos;)

    Cuando querais ya sabeis jajajajajaja

    ResponElimina
  4. gracies per compartir-ho ;-)

    ResponElimina
  5. Poseu nom sinó no se qui es el que ha escrit;)

    ResponElimina