8/2/10

Kedada Cartagenera

Diumenge vaig estar a una kedada motera a Cartagena que havia organitzat el bo de Luis, en principi seriem uns 10-12... o almenys això vaig pensar.
Em vaig alçar a les 6 del matí per a anar cap allí, el dia amaneixia aixina

be, en realitat encara no amaneixia, això ho voríem de camí.

A les 7 vaig arribar a la Venta Saltera on estaven esperant-me Román i Cris, ens vam anar cap a Petrer per a arreplegar a Alberto. Salutacions de rigor i cap a Cartagena on estaven esperant-nos Luis (l'anfitrió) i Krader (que no se com li diuen perquè el vaig coneixer en ixe moment). Ens vam fer un cafenet rapidet i vam anar al bar "EL Submarino" on hi ha estaven uns quants allí... però encara faltava la marabunda.
Érem en total 24 motos, la majoria CBR, però hi havien joies com estes...


i una R6 amb adhesius de Nico.




Vam eixir de Cartagena i en un semàfor ens vam quedar Alberto, Krader i jo.... les tres GS jajajajajaja
Com sabíem que teníem que anar cap a Mazarrón, vam anar cap allí, una carretera molt xula... encara que ens havíem separat del grup, la ruta prometia, al poc ens fa parar Alberto que li pitava el mòbil. Estaven esperant-nos a la entrada del poble. Després de les risses i caxondeo tornem a eixir, esta volta ja no va tornar a fallar la intendència i ja no es va despistar ningú.

I ara es quan va vindre lo bo.... de Mazarrón vam anar cap a Aguilas.... MARE MEUA!!!!!.... QUE CARRETERA MES WAPA!!!!

Vam disfrutar com a xiquets.... encara que no es coneixíem la carretera vam disfrutar com a xiquets el dia de reis, i ni molt menys vaig arribar l'ultim jejejejeje... tindré que eixir mes amb la moto ja que a pesar de defendrem be vaig notar que no estic rodat i en algunes frenades una ER6 que duia davant se m'escapava un poc.

Es vam posar a esmorzar casi a les 12'00





i cuan vam eixir d'allí ens vam convertir en l'atracció del poble.... la gent fent-nos fotos des de els balcons!!!!!. Estàvem al·lucinats!!!!.... i clar.... van començar els accelerons, els talls d'encés jajajajaja... MENUT ESPECTACLE!!!!!

Per a anar cap a Sierra Espuña, vam tornar a fer un tros de la mateixa carretera que abans, desviant-se cap a Totana. Quan vam arribar ací, ja eren les 14'00, aixina que Alberto i jo vam tornar cap a casa en lloc de continuar. Ací em vaig enganyar ja que quedava una part molt xula del recorregut on em podria haver defès molt be.... però volia arribar a casa dels meus pares per a dinar.

Hauria sigut millor continuar amb la gent i en arribar a Alhama de Múrcia menjar un entrepà ràpid i després tornar, ja que vaig arribar a l'Olleria sense parar a dinar a Bocairent a les 16'00 i de l'altra manera, haguera fet tota la ruta i havent dinat només haguera tardat una hora i mitja mes.

Al final van ser 594 km, molts d'ells evidentment d'autovia, però amb una ruta acollonant i divertida. A pesar de la distancia... una ruta per a repetir i ademés.... la pròxima volta sencera.

6 comentaris:

  1. tipotane, soy krader. Lo dicho en el foro, muchas gracias por todo, un placer haberte conocido. Espero que hayan más salidas con más bocadillos de esos (¿y las fotos de las birras?, jeje)

    ResponElimina
  2. Hola Krader, como te llamas??? que no lo se jajajajaja
    Las otras fotos tengo un enlace a picasa donde dice Ací totes les fotos ;)

    ResponElimina
  3. Rutón, Rafa, rutón....jo vaig estar una vegada per Águilas i crec que sé la carretera eixa que dius i me imagine lo bè que ho vau pasar.

    Anda, que anar al costadet de Sierra Espuña i no visitar la Salvatje.....et perdone perque no portaves les High Roller, per què si no....

    Topabaixxxx !!!

    ResponElimina
  4. ja,ja,ja....clar que sí !!! Friky powa.....

    Rafa rallyman !!! Que ja t'ha vist en la ruta eixa dels Plans. Com pose la crónica de la ruta que has fet, te saquen dos punts del carné Topabaix je,je,je.

    Un abraç i a vore quan tornem a coincidir.

    ResponElimina
  5. IEEEEEEEE Carlinhos..... ja m'imaginava que havies sigut tú jajajajaja
    La ruta ixa de Pla de Corrals te uns paisatges molt wapos i sumat a la pluja que ens va pillar no era per a anar a fer trialeres jajajajajaja

    Quan escrigues algo posa-li nom en conter de anonim ;)

    ResponElimina