20/9/09

Els Mataos a L´Olleria

Hui ha amanegut el dia prou nugol, però a les prediccions no hi hava res de pluja.

Hui tenia la il·lustre visita dels Mataos d'Elx capitanejats per Carlos y Alvaro. La ruta escollida ha sigut la de les tres trialeres, la que va ser la I Topabajo que es va organitzar, aquell dia només van ser 2 i hui 3. Aquell dia la majoria de gent va patir i hui tots han disfrutat, el que menys baixava era jo i ademés després d'esmorzar ja estava prou cansat per l'esforç d'ahir. Després de la Gaveta hem començat la pujada a la Creueta i de seguida... al turrón per la Trialera de les Gasolineres.


Després li hem pegat la volta a la serra de Vernissa i hem baixat a Xàtiva per l'antic camí, i d´ahí a creuar el riu per la Assut del Genovés. Estos tios.... enseguida li tiren a tot, han començat a creuar el riu sense parar-se, aixina dona gust ensenyar-li les coses a la gent.


D'ací directes a esmorzar al Genovés, m'he endut un xasco perquè l´assador on volia anar a esmorzar estava tancat..... el que ens hem perdut!!!!! De totes maneres tampoc ha estat mal l'altre bar i ademés prou barat, cosa de la que s'han quedat sorpresos perquè per allí baix no tenen eixos preus.


Després d'esmorzar ens quedava la última trialera, la d´Alboi, ací crec que es on mes hem disfrutat tots ja que la hem fet molt rapits, els forasters anaven davant.... i no els pillava!!! Després per la senda de la Cova Negra cap a Bellús on hem vist un titot reial fugit d'alguna caseta.


I d'ací per les vaques a L'Olleria.

El perfil de la ruta.

En definitiva... una ruta canyera amb una gent que no s´asusta de res i li tira a tot sense conéixer-ho. Espere que tots tinguen tan bon record com jo d'este dia i que hagen disfrutat tant com jo.


Primer muntatge de video que faig..... no està mal però hi ha que seguir practicant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada