4/7/09

El Gaseoducte.

Este matí he anat a fer una etapeta a la que li tenia ganetes de ja fa temps, baixar el gasoducte, una volta ja vaig intentar pujar per la part que dona a Montesa però no vaig poder arribar dalt perquè no estava acabat. Esta volta anava a pujar per la part que dona a Aielo que no està "tan empinat"

i baixar per la que dona a Montesa.
He pogut anar pedalejant fins ací

i encara em quedaba espentar la bici tot açó
He arrivat dalt mort, menuda matà d'espentar bici, anaba pensant..... que cuan arribe dalt no veja un camí per favor jajajajajajajaja



Per ací es per on volia baixar...... impossible.... encara que a la foto no s'aprecíe bé es casi una paret vertical


Aixina que he tingut que baixar per la mateixa cara que havia pujat

He pogut baixar-lo tot i només he fet tres peus en tot el recorregut, el primer tram es el mes empinat amb diferència, anava amb els frens clavats i d'un costat a l'altre, en una pedra he perdut l'equilibri i he fet peu i he aprofitat per a descansar perquè les cames em tremolaven de la emoció. Després he continuat i a un tram amb molt de pedrols he posat un altre peu i un altre un poc mes avall, la part final ja no està tan empinada i es fa a mes velocitat..... els últims metres anava descollonant-me de lo divertit que ha sigut i de l'adrenalina que he soltat, sense dubte ha merescut la pena empentar la bici fins arribar dalt per a poder baixar...... en fi.... a mi ja no tenen que contar-meu. Ací està el perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. Hola Rafa, menut perfil que te ixa ruteta
    no la he fet pero m'han dit que no es molt siclable...ara les vistes son xules

    ResponElimina
  2. Home.... costera amunt es ciclable uns 500 metres, la resta hi ha que espentar... pero per a baixar si que es 100% ciclable.

    ResponElimina