6/7/09

Dia de la Bici Bocairent

Excel·lent dia, ruta i lloc per anar a pegar una volteta amb els nanos i que disfruten de la bici.

Hi havia que pagar 5€ els majors per a l'esmorzar, els xiquets no pagaven res. Vam eixir un poc mes tard de les 9'00 del matí des de la seu del Club Ciclista de Bocairent a la antiga estació del tren xixarra en direcció cap a la Ermita de la Verge de la Llum on esmorzaríem.

Va ser un trajecte de 7 km en lleugera pendent cap a baix on els xiquets van poder disfrutar del trajecte sense que pasaren cotxes.... hi ha que vore per a lo menuts que son i com es piquen entre ells jajajajajaja
En arribar a l'Ermita es van repartir els entrepans, cacaus i adobat i la beguda, ja començava a fer caloreta. Després d'esmorzar es van repartir regals com llums davanteres, traseres, cobertes, camares, timbres i candaos com el que es va endur Arnau a mode de sorteig i on cap xiquet se'n va anar sense el seu corresponent regal.

Després vam tornar al poble pel mateix lloc per el que havíem vingut, però esta volta la lleugera pendent era cap amunt i algun xiquet el van carregar als vehicles que hi havien de suport, però la majoria va fer tot el trajecte fins a la plaça de l'Ajuntament on vam finalitzar amb 16 km de recorregut. En definitiva, una molt bona organització per a dur als xiquets per camins sense perill de que passen cotxes i on vam disfrutar també d'un bon esmorzar i dels regals que es van endur els nanos que van fer que acabaren tots mes contents que unes pasqües. L'any que ve sense dubte repetiré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada