20/6/09

Sierra Espuña

La ruta de hui ha sigut d'Eixes que només es pot calificar com de IMPRESCINDIBLE, ÈPICA, IMMILLORABLE, o adjectius d´este tipus. A les 5'30 ha tocat el despertador, ja ho tenia tot a punt i només he tingut que muntar el portabicis, carregar-la i anar a traure diners, aixina que a les 6'15 he eixit del poble, he anat a Alhama de Múrcia i he pujat fins el transvase que era el lloc en el que havíem quedat, he arribat el primer a l'hora i mentre venien els demés he aprofitat per plantar un pi.... enseguida ha arribat la gent, excepte uns que s'han perdut i això ha fet que ixquerem amb un hora de retard i un horari mes propi de l'hivern que de l'estiu. La ruta ha sigut una canya, hem començat pujant per les 500 curves, al principi el ritme era prou viu fins a que unes cabres munteses ens han creuat per davant i em aminorat, després venia la part "sosa" de la ruta que era una pista de 8 km, el desnivell no era fort i el ritme ha sigut molt alt, primer anava amb el grup de davant però com veia que anàvem forts he aminorat la marxa i poc a poc els he tornat a agarrar a pesar de que he tingut que parar perquè no em canviava de plat, després han tornat a augmentar el ritme i he decidit ja pujar molt mes tranquilet. Cuan hem arribat dalt em esmorzat, les vistes pujant ja eren una passada i dalt eren millors encara.
Els sostre de la ruta.

A partir d'ací, ja ha vingut lo bo, "només" teníem per davant 16 km de baixada, primer per una sendeta em anat a baixar el Salvaje... els somriures que teníem tots baix reflectien el bon moment que acabàvem de disfrutar.

Després hem empalmat amb el "rompebicis" i sense descans un tros de les "1000 curves" que han acabat de fer les delisies de tots

El perfil de la ruta, digna per a una Topabajo.
Enllaç per a vore Mes fotos
Al final hem arribat a les 14'00 al cotxe patint molta calor però una cervesseta fresqueta ho arregla tot. Espere que em pasen mes fotos i poder-les penjar per ací.

4 comentaris:

  1. buena cronica rafa. lastima que no tenga fotos para pasarte, pero simepre nos quedara "el salvaje"

    ResponElimina
  2. La veritat es que el Salvaje ha sigut molt .... salvatge jajajajajajajaja

    ResponElimina
  3. Xiquet he estat un poc desconectat per uns problemtes a l'esquena.Estic a la teua disposició per a lo que vullgues que poquet a poquet tornaré a pedalar ;)

    ResponElimina
  4. Molt bé.... Vicent (Rot & Roll) em va pasar un track d´Aitana.... posem data???

    ResponElimina