23/10/21

Rallyman

 Hui quan m'he alçat he eixit a pegar una volta en la bici, volia eixir en la moto però estaba banyat després de les pluges d'ahir. Per aixó en la bici no he pogut fer altra cosa que anar a fer una volta rodadora..... i per aggggggggssssssfalt.

He eixit cap a les 10'30, baixe pel carril bici i quan arribe al Riu Missena cap amunt direcció Otos. Un poc mes avant hi ha un cartell indicant un desviament per estar el camí tallat. Vaig per ell, baixe per a creuar el Barranc de la Marjal i comence a pujar de nou..... per ací està mes empinat.

Una vegada a Otos, busque el Cami de Bélgida. Baixe a la Font de Baix ndr.... i puge un poc per a baixar novament a Bélgida. Allí agarre el Camí de la Font de la Mata fins arribar a la via de servei que va pel costat de la carretera. Passe a l'altre costat i pel Camí Reial de Gandia cap a Montaverner. Arribant al poble s'ha cumplit la fita dels 4.000 km anuals.


Si l'any passat va ser molt bo, engany encara mes. Continue cap a l'Ecoparc i arribe al poble cap a les 13 hores i 37 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada