6/3/16

La Portera

Hui he quedat amb Eduard per anar a esmorzar a La Portera (una pedanía de Requena), el seu típic esmorzar moter.
Quedem a l'Olleria i després de fer-se un cafenet eixim sobre les 8'45. Un tram d'autovia fins l'Alcudia, Carlet i cap a Dos Aigües. Continuem cap a Venta Gaeta, este tram de carretera ja no es tant bo i es prou estret així que anem amb precaució. Tornem a eixir a la Nacional que ve des de Cofrents i al poc arribem a La Portera, son poc mes de les 10'15. Menys mal que teníem la taula reservada perquè el bar es xicotet i sempre està ple.

Primer ens han tret els cacaus i les olives, després "l'Ajoarriero".... continuem amb les creïlles, l'ou fregit i el pernil.... Després un altre plat amb la llonganissa, xoricet i botifarra.... i després un altre plat amb el morro. Hui com no hem arribat tant prompte com l'altra vegada, el bar estava ple i el servici ha sigut una mica lent. Si ho trauen tot junt queda així.

Després de la fartera toca pujar a la moto, menys mal que no era amb la bici. Continuem cap a Hortunas, Yàtova, Macastre, Turís i novament Carlet, molt bona carretera en general ja que no la coneixia.
Edu em diu que tire davant perquè ell te que parar a reposar, just quan ell para a mi m'entra la reserva. He arribat a l'Olleria fent uns 250 km, dels quals els últims 25 amb reserva. Encara no tinc controlat quina autonomia tinc en reserva.
Ha quedat una volta molt xula però hi ha que eixir un poc mes prompte per a no arribar tant justet a dinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada