8/2/16

Font Amarga

Hui per aprofitar el dilluns de matí he eixit  a pegar una volteta amb la bici. Quan m'he alçat he pensat.... si fa aire volta curta si no en fa volta llarga.
Al final he eixit un poc tard, ja eren quasi les 9'00, gens de fred ni aire. Vaig cap a Caputxins i per La Gaveta fins el Port. El baixe i pel Camí la Palla cap a Novetlè i Xàtiva.
Per darrere del Cementeri cap a La Llosa. Comença la pujada per a passar a l'altre costat de la serra. De seguida una lleu baixada fins arribar a la Font Amarga.

Bones vistes i amb un cartell indicador.

Pel Camí dels Carboners arribe fins la carretera i per baix del pont creue el Riu Albaida a l'altre costat i cap amunt. Vaig per un camí a la vora del riu i passe Senyera i pel Camí de la Rambla cap a Manuel. Una vegada creue el poble agarre el Camí de Santiago, que també es Camí del Cid. Continue pel Camí de Llocnou fins arribar a El Genovés.
Pel Camí d'Alboi fins la Xopà i per la senda fins el Molí Guarner. Continue per la Senda de la Cova Negra fins arribar a Bellús. Per l'Assagador de Bellús fins el Camí de la Garrofera i pel Poliesportiu fins a casa amb un poc de vent.
Al final han eixit un bon número de quilòmetres. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada