6/1/16

Reis La Canyada

Hui he tornat a eixir amb la bici per aprofitar l'ultim dia de vacances. He anat a Bocairent per anar a la tradicional eixida de La Canyada per vorer als Reis Mags. L'any passat també va ser una de les eixides que em vaig perdre per l'accident.
A les 8'00 del matí eixim des de la casella del Club. Pugem pel polígon i pel Camí Vell cap a Sant Antoni el de Dalt, el ritme es prou alt. Allí creuem la carretera per agarrar el Camí de Beneixama i dels Traginers per arribar a la Subestació Elèctrica, un poc abans ens agarra Santi que havia eixit un poc mes tard. Continuem pel Camí dels Arriers fins arribar a Beneixama, comença a bufar fort el vent.
Pel Camí del Cabdet, el vent ja era insuportable. Tenia que fer mes força per mantindre l'equilibri que per pedalejar. Per fi arribem a La Canyada, son les 9'30 i demanem taula mentre peguem una volta per vorer els preparatius del teatre. Bona taula.

L'entrepà tampoc està malament.

Després d'esmorzar anem a vorer als figurants.

I també es fem una foto amb Sa Majestat Baltasar.

Reprenem la marxa i pel Camí del Portell cap al Camp de Mirra, el ritme es mes còmode que a l'anada. Continuem pel Camí del Camp i el Camí dels Molins fins El Salse. Fem un tros de camí per la Via Verda i després tornem a agarrar el Camí dels Molins fins arribar a Banyeres. Allí tornem a agarrar la via fins arribar a Sant Antoni el de Dalt i un poc mes abaix el polígon i finalment la casella del Club.
Ací ha vingut la part desgraciada del dia, deixe la bici al costat del cotxe i amb una bufada d'aire ha caigut a terra i s'ha trencat el GPS. S'ha trencat un plàstic i no es pot tancar la tapa on van les piles, ja vorem que invente per arreglar-ho.
Ruta cundidora.... amb vent, ritme alt, bona companyia, bon esmorzar i bona quilometrada.... un bon entrenament.
El perfil de la ruta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada