7/4/14

Crònica d'un accident anunciat

Hui m'ha portat el meu Germà la càmera de fotos i puc posar una crònica del dia de l'accident amb fotos.

Vaig eixir prompte per anar al Castell de Sta. Barbara d'Alacant. Vaig cap a Alcoi per l'autovia i cap al Port de la Carrasqueta.

Arribe a Alacant i vaig directe al castell. Bones vistes de la ciutat i el port.

Una vegada fetes totes les fotos. Vaig a buscar el punt d'encontre de la mani. Es al Decathlon i gràcies a la amabilitat d'uns Polocies Locals que em van acompanyar part del trajecte arribe prompte. Esmorze a un  McDonalds que hi ha enfront.
L'organitzador de l'Event.

Amb la "Matrícula de l'event"

Eixida.

Una vegada al lloc de finalitzat el trajecte, es va fer la lectura d'un Manifest, no érem molts.


Ací dos vídeos de l'event, el primer gravat per mi a l'Eixida i el segon "on-board" d'un altre xic.


Una vegada acabat l'acte vaig cap a casa per la carretera que va cap a La Carrasqueta ..... i em vaig despertar a l'Hospital d'Alacant. Recorde haver parlat amb un metge i amb un Guàrdia Civil. Després em van traslladar a l'Hospital de Xàtiva.
Em van operar el Divendres 28. Dissabte 5 a casa a les 16'00 hores. A les 3'00 de la matinada va anar Maite a urgències de l'ambulatori on li van donar un Nolotil líquid, em feia un mal insuportable. A les 5'20 de la matinada va tornar a anar perquè el dolor només havia desaparegut hora i mitja. Li van dir que anara a casa que venia de seguida l'ambulància.
Als 10-15 minuts d'haver-me posat un goter em va desapareixer el dolor i vaig dormir fins passades les 10'00 i al poc em van portar novament amb l'ambulància a casa.

2 comentaris:

 1. Hola Rafel!!
  Encara que no ens coneguem fa molt de temps que de tant en tant li pegue una ullada al teu blog perque soc de Genoves i moltes vegades he vist que bona part de les teues rutes coincideixen amb les meues, encara que jo soc mes rallyman com tu dius ;). De totes maneres estic pensant en pasarme cap al "lado oscuro" i de segur que si ho faig ja t'avisare per a fer un esmorsar, coneixerns i de pas m'ensenyes alguna ruteta a ritme d'enduro d'eixes que tu fas.
  Casualitats de la vida, tambe ixc en moto, una igual a eixes que tens en les fotos del teu perfil pero rojes que corren mes, i ja veus com son les coses que el dia 23 vaig pasar per la carrasqueta per a esmorsar a la Torre de les Maçanes, encara que vam tornar pronte perque tenia compromisos.
  En fi, sols desijarte una pronta recuperacio i espere que pronte puga llegirte per aci i a veure si algun dia m'anime i fem algo junts. I recorda que tot el que es puga pagar en diners es barat.
  Salut i anims!!

  Ximo

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Ximo Gràcies pel teu suport. M'agrada la teua filosofia sobre el preu de les coses jajajajajajaja
   No dubtes que tenim que quedar tant en la bici com amb la moto. ;)

   Elimina