24/12/10

Mes investiganda per Quatretonda

Hui ruteta d'investiganda.
Havia quedat amb Ruben i CIA, però he vist que feia molt d'aire i pensava que s'avortaria l'eixida, aixina que he anat a Quatretonda sense la bici i pensant que els alcoians no haurien acudit.

Desagradabilisima sorpresa la que me he endut al vore que allí no feia aire i anaven a eixir. He vingut a casa i he agarrat la bici i he anat a Pinet.

Per allí no estaven a ningun bar ni tampoc els veia ni sentia per la serra.Aixina que he pensat.... si faig tota la ruta no se si els voré i després hauré d'anar des de Quatretonda soles fins a Pinet o molestar a algú per a que em duga en cotxe.... aixina que he pegat la volta i he anat a Quatretonda.

He eixit des del mateix lloc que ells, pujar per la trialera de l'anglés i una volta a la pista del Barranc de l'aigua he anat a la meua per a pujar a el Molló.

Allí he aconseguit el telèfon de Jordi després de cridar a Hardpo i Tino i he parlat amb ell.... estaven esmorzant-dinant i tardarien molt en vindre per lo tant no podia esperar-los allí.

No sabia molt be que fer aixina que he optat per fer la que vaig fer l'altre dia investigant el PR, però esta volta al revés, anava fent el mateix track que ells però al contrari. Si els trobe bé i sinó vaig investigant. He arribat a un punt on ja tenia que deixar el track per a continuar el de l'altre dia. Eixe dia era una baixada trencadisima amb molta pendent, hui era una pujada trencadisima amb molta pendent, he tingut que espentar la bici prou fins a passar la Cava de la Falaguera, he baixat fins a Ca el Tio Honorio i altra volta espentar la bici fins que he arribat dalt de la serra al mateix lloc que l'altra volta.
La vista era espectacular.

A partir d'ací he anat alternant el pedalejar amb algun tramet d'espentar la bici fins que he arribat dalt de tot i començava la baixada..... i quina baixada.... fins i tot he baixat mes que l'altra volta i he fet un tros de trialera desconegut fins a la pista del Barranc de l'aigua....es orgàsmica.... em recorda a "El Salvaje" de Sierra Espuña.... quina caaaaaanya.... tinc que investigar per a arribar a l'inici de la trialera sense pegar tanta volta.... tal volta pel Pla de Penya es puga fer mes curta.... hi haurà que investigar mes.

He disfrutat una barbaritat i això que anava sol. Una volta a la pista havia pensat en baixar per El Molló, però ja estava fent-se tard aixina que he continuat per allí fins als cotxes.... i en eixe moment m'he trobat als alcoians..... si ho haguera fet aposta no haguérem coincidit jajajajajaja.

El perfil de la ruta.

5 comentaris:

  1. Bon Nadal xiquet!. Jo vull fer eixa que dius que es semblant al "salvaje".

    ResponElimina
  2. Lo mal es que hi ha que espentar la bici molt per a arribar.... però igual hi ha una sendeta per arribar allí sense pegar tanta volta.... tinc que investigar-ho encara.;)

    ResponElimina
  3. A mi no m´importa espentar si després paga la pena. Si es mpolt dur després emorzem be i au!

    ResponElimina
  4. bon nadal xic,com veig te ha agradat el punt.... una pregunta,arribes hasta la pista de pla per la senda del mollo?? tot senda endurera?? es que me lie un poc en la explicacio que me dones o no fas la mateixa que fem nosaltres....

    ResponElimina
  5. Des d'el pal d'El Molló es pot anar a la pista de Pla de Corrals per tres llocs diferents. 1 per El Molló cap a baix, 2 per la dreta del pal cap a baix i 3 per l'esquerra del pal.... les 3 endurero a tope.;)

    ResponElimina