7/11/10

Gran Premi de Velocitat. Xest 2010.Diumenge

Hui tercer dia de motos.

Este matí havíem quedat un poc mes prompte a la gasolinera del port. Al arribar jo, ja hi havien uns quants i han anat arribant els altres. De seguida hem eixit i alguns han tirat davant mentre els altres anàvem a la marxeta. Hem entrat molt rapits al parking i després d'anar a per la camiseta de l'Oasis hem anat cap a la grada. Esmorzar i carrera de 125 on Nico es jugava les últimes opcions de ser Campió del Mon. Smith ha eixit com l'any passat i ja no l'ha agarrat ningú, Nico ha anat quasi tota la carrera segon mentre que Marquez es quedava a la expectativa, en les últimes voltes Pol ha passat a Nico que a pesar d'intentar-ho ja no ha pogut fer mes que quedar tercer i Subcampió del Mon.


Al arribar feia un poc d'aire, però a l'hora de fer la carrera de Moto2 la calor ja era important. Molt interessant esta carrera, on Simón també es jugava el ser Subcampió del Mon. Ha estat molt disputada.... i de tant disputada que ha sigut el guanyador ens ha sorprés a tots, afortunadament Simón ha aconseguit l'objectiu.

Després ha vingut un paró prou llarg que he aprofitat per a anar a les escales d'accés a la grada per sentar-me a la sombra ja que el sol cremava. Tots els anys fan alguna cosa rara, enguany ha tocat un avió que ha passat dos voltes sobrevolant baixet el Circuit.


I ara el plat fort del dia, la carrera de MotoGP, també ha tingut la seua emoció, sobretot les primeres voltes on Pedrosa que ha eixit espectacularment ha estat lluitant per posar-se primer fins a que el dolor se li ha fet insuportable i ha baixat el ritme, cosa que ha aprofitat Giorgo per a guanyar la carrera.


I només acabar les carreres, hem fet com l'any passat i hem eixit escopetejats al parking per poder eixir d'allí abans de que l'atasc es fera mes gran. La veritat es que hem eixit molt bé i a les 16'05 ja estava a casa amb quasi 600 km el cap de setmana per a dutxar-me i pegar una becada. Ja falta menys per a les carreres de l'any que ve.

2 comentaris:

  1. Mol bona cronica rafa mol completeta pero això per a saber-ho s´ha de viure alli eh?? jajaja un cap de setmana perfecte. Salutacions (Vicent Cbf500)

    ResponElimina