10/11/09

Gran Premi Xest

DIJOUS VESPRADA. Dia dels Campions. El dijous per la vesprada es fa un recibiment als pilots a l'Ajuntament de Xest. Aixina que cuan el xiquet va acabar els deures d'escola se'n vam anar cap allí. Es van sortejar dos passes per a padock, un era per als motoristes que acompanyaven als pilots fins a l'Ajuntament i l'altre per als assistents. Tenia que coincidir tres números amb els tres números finals del mòbil i em va tocar, però érem quatre aixina que se'l vam tindre que rifar entre nosaltres, ja en podrien haver donat un per a cada un, però ací ja no vaig tindre sort. Mentre esperàvem per a que ens el donaren vam tindre sort i es vam poder fer fotos amb els pilots.


Després volteta pel poble per a vore algunes motos.

DIVENDRES. Entrenaments lliures. El divendres pel matí, després d'esmorzar a L'Olleria amb sorpresa negativa per part del bar, vam anar cap al circuit per a vores els entrenaments.


Per la vesprada vam pegar una volteta pel poble per a vore l'ambient.... hi ha que vore com dixen alguns les rodes..... AMB ELS FILS PENJANT!!!!!!!!!!

Altres son una miqueta pijoteros i la decoren al seu gust.

DISSABTE ENTRENAMENTS OFICIALS.

El dissabte el meu germà va dur al xiquet per a que poguera vore els entrenaments.... hi ha que vore com seu va pasar.... crec que li agraden mes que a mi jajajajajajaja

Ademés va aprofitar per a fer alguna cabriola..... ací hi ha futur!!!!!!!!!!

Nosaltres vam anar a dinar al mateix restaurant de Chiva de l'any passat.... però abans de dinar vam vorer una maquineta que duia una màquina..... molts tios no s'atrevirien a dur una moto aixina entre els que m'incluisc jo.


Va ser un dinar com el del acudit eixe que li diu un a un altre....que tia mes bona, que cames, que mamelles, que.... i l'altre li pregunta i de cara???? ufffff....diu.... de cara carisima però que bona que estava..... pues el dinar este igual.... carisim pero que bo que etava. Després de dinar (sobre les 18'00 hores), vam anar a pegar una volteta pel poble i cuan es va fer de nit vam anar cap a casa. DIUMENGE. LES CARRERES. Diumenge pel matí es el plat fort de la programació, amb els warm-up i després les carreres. Nosaltres vam arribar prompte, vam pegar una pasejadeta per les paradetes i després a esmorzar mentre veiem les motos. Impressionants les Ducati Biposto.... te que ser per a cagar-se anar darrere amb Randy Mamola.... però una ocasió única en la vida per a disfrutar de la velocitat amb un pilot reconidisim.


Nico Terol saludant al seu Motoclub.

Sense comentaris.

Ací es va produir un gest molt lleig, cuan va caure Simoncelli la gent va aplaudir..... no entenc com un moter pot aplaudir que un altre moter caiga..... sincerament..... no ho entenc.

Però aixó també va fer que els poquets japonesos que hi haven al circuit pogueren celebrar el titol del seu pilot, L´ULTIM CAMPIO DE 250 CC.

Ací es va produir la sorpresa del Gran Premi, la caiguda de Stoner a la volta de calentament per tindere les gomes gelades.

Això va fer que Dani Pedrosa no tinguera cap problema en aconseguir la victòria tancant el Gran Premi amb un triplet històric per produir-se a casa amb un total de tres victòries i tres pòdiums mes..... FANTÀSTIC!!!!!!!!!!!!!!! Fantàstic dia de carreres, amb la consecució de l'últim campionat de 250cc. Tancant-lo amb victòria i subcampionat per a Hèctor Barberà. La llàstima va ser que Nico no va poder fer la carrera que li haguera agradat fer a casa. Tradicionalment, cuan es acabaven les carreres nosaltres dinàvem mentre es buidava un poc, enguany vam dinar mentre estaven fent la carrera de MotoGP i enseguida que es va acabar vam enfilar cap al aparcament, vam ixir super-ràpit, cosa que ens va sorprendre.... per a l'any que ve ja ho sabem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada