3/6/12

XII Trobada l'Alcudia

 Hui he anat a l'Alcudia per a participar en la XII Trobada de l'Alcudia. Una marxa amb molt bona reputació, no soc habitual d'este tipus de proves però degut a que conec a molta gent del Club organitzador he estat allí.
Es disputaven dos proves simultaneament, una Marató de 75 km puntuable per al campionat de la CV i la Marxa amb 50 km, que es el que he fet jo.
El dia ha amanegut amb una lleu pluja, però de seguida s'ha vist que faria calor, mes que res degut a la humitat. Una vegada he arribat al poble he anat a pel pitral, i després de saludar als coneguts a baixar la bici del cotxe i escalfar un poc.
A les 8'45 eixien els de Marató i a les 9'00 nosaltres.


M'he quedat bocabadat.... ha sigut espectacular lo escopetà que ha eixit la gent... jo estava per la meitat i em passaven tots com avions.... però si son 50 km!!!!!!!!!!!!!!!! on aneu????????????
Després de pegar una lleu volta pel poble ja estava l'ultim de la marxa.... pero ultim ultim... duia darrere un cotxe (o una ambulancia) amb les sirenes enxufades que feien mal de cap.

Fins el km 6 no he adelantat a ningú, pel km 10 hi havia una senda de pujada tècnica i ja he començat a adelantar a mes gent i he començat a contar-los.
Pel km 23 hi havia una pujada espectacular.... m'agradaria haber estat ací per vorer si els "pros" pujent pedalejant perquè la pendent era espectacular, jo he fet mes de la meitat a peu.
després d'un poc d'aggsfalt ja hem fet una senda que ens ha dut a la primera baixada, la Senda de les Dones. Habia sentit parlar d'esta senda i m'ha agradat. No es molt tècnica però si rapida, ací he avançat a uns quants.


Després d'una breu pujada on han començat a apereixer sintomes de rampes, he parat per a estirar un poc les cames i afluixar el ritme ja que la baixada la he fet a tope però disfrutant-la. A continuació venia una altra pujada d'espentar la bici i de seguida una altra senda de baixada molt xula que ens ha dut al tercer avituallament.

Açó es una avituallament i lo demés tonteries jajajajajajaja que bo una cervesa ben fresca.... gràcies Raul.;)

Després hem anat alternant llocs pels que habiem passat a l'inici amb uns altres. Faltaven encara 10 km per arribar a meta i no tornaven a apereixer els sintomes de rampes, per la qual cosa he apretat un poc, i mes encara al ser avançat pels corredors de la Marató... que flipe... amb 70 km a les cames i que velocitat duien... he intentat segiuir-ne a un però no he pogut aguantar-li la roda mes de 400 metres.
Al poc he arribat a meta, pensaba que arribaria entre les 12'30 i les 13'00.... he arribat a les 12'20 avançant a uns 60 corredors.... jajajajajaja nostamal!!!

Ha sigut una mica dura, per la humitat, per la distancia i per les pujades però les baixades han estat xules i les he fet amb forces per a poderles disfrutar. Els organitzadors han estat perfectes, al arribar a meta hi havia beguda fresca i després de despedir-me dels coneguts he anat a carregar el cotxe i cap a casa.

El perfil de la prova.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada