10/3/12

Quatretonda Endurera

Hui tenia l'il·lustre visita de dos tinkers que venien des de Lliria, Migue i el seu amic Marcos.

Així que quan he acabat de currar m'he gitat una estona i a les 7'30 en peu, hora a la que han arribat els "turistes" i després de les salutacions al cotxe per a dirigir-nos cap a Quatretonda on anàvem a fer la típica ruta de la falaguera i El Molló.

Com no podia ser d'altra manera, només començar a pedalejar he començat a tossir, encara que menys del que pensava i menys encara gracies a Migue i els seus caramels... aniré a comprar-ne jejejejeje.

Hem anat pujant pel Camí de les voltes, no feia gens de fred i a continuació per la Canyà de l'avenc.

Continuava tossint però molt menys del que pensava i pedalejant i espentant hem arribat al pla de Penya on hem fet un xicotet esmorzar al sol i un mirador de luxe, llàstima que el cel estava una mica enteranyinat.

Acte seguit ens hem dirigit per la senda cap a l'inici de la trialera on ens hem proteccionat i cap a baix. Crec que es la primera vegada que no em trobe a ningú pujant per ací. Una vegada baix a la pista ens desviem per a pujar cap a El Molló. A partir d'ací ja notava els efectes del cansament i del constipat cosa que m'impedia anar fi però de totes maneres he disfrutat a les baixades, mes encara veient com baixaven els altres i ensenyant-me noves traçades per a baixar.

Una vegada baix hem optat per anar al bar i fer-se una cervesa ja que tots estaven cansats i no fer l'altra trialera... està resistint-se fer les tres trialeres juntes i ademés encara tinc per investigar l'altra trialera que em van dir els moters.

Una vegada al bar hem disfrutat d'una refrescant cervesa, no se que es millor.... si la ruta o la cervesa de després jajajajaja.

Espere que Marcos em passe el vídeo que ha gravat per a penjar-lo per ací. Un plaer rebre visites de gent que li agrada fer el mateix tipus de rutes que a mi, bon dia amb bona temperatura, bona companyia, bona ruta, cerveseta després.... es pot demanar alguna cosa mes????

Adjunte l'enllaç al video que va fer Marcos.;)

El perfil de la ruta.

4 comentaris:

  1. Ha sigut un plaer Rafa,moltes gracies per la ruta,tenim que probar mes torró del terme,tornarem prompte!!!

    ResponElimina
  2. yeeeeee, anaves tot enfurit este mati cap a les trialeres que ni me has vist, marica!!!!! eixe altea roig amb un remolque verd que te ha pitat i despres has adelantat era jo.
    bona ruta xic, on esta eixa trialera que te han dit els moters???

    ResponElimina
  3. OOOOOOOOOOOOOOOOOOsti... he vist que enxufabes els 4 intermitents però no m'he donat conter que fores tu jejejejeje ja te la ensenyaré.;)

    ResponElimina