27/1/15

Ple d'ACIMCOVA i IMBA a l'ajuntament d'Alcoi.

Ahir per la vesprada es va celebrar a Alcoi un Ple de l'Ajuntament on hi havia una proposta presentada conjuntament pel Centre Excursionista d'Alcoi (CEA), l'Associació de Ciclistes de Muntanya de la Comunitat Valenciana (ACIMCOVA) i IMBA per a que es modifique la normativa del Parc Natural de la Serra Mariola i les bicicletes puguen circular per sendes.

El nostre punt estava l'últim de l'ordre però al haver tants assitents el batle el va passar davant. Primer va parlar el company del CEA, Ruben. Que va exposar la petició sempre des del respecte entre els diferents tipus d'usuaris.

Després van parlar els grups polítics. No adscrits va dir que votaria a favor. El PP també va dir que votaria a favor. El PSOE també ho va fer. EU va dir que no estava del tot a favor i va presentar una esmena per a que només poguerem passar els ciclistes per 2 sendes. Compromís va dir que recolzaria l'esmena d'EU i si no era aprovada votaria en contra. Va presumir de ser biòloga i de traure la carrera en matrícula d'honor però es van sentir varies rialles quan algú entre els assistents va dir que Ana Obregón també era biòloga.
Es va votar l'esmena d'EU amb els vots a favor d'Eu i Compromís i en contra dels altres partits. Per tant es va passar a votar la petició dels ciclistes, amb els vots a favor de No adscrits, PP i Psoe i en contra de Compromís i EU.
Aleshores la majoria de la gent va eixir fora i alguns es vam quedar fins el final del Ple per a participar en els Precs i Preguntes.
Rubén va fer una altra intervenció responent a lo negatiu que seria permetre el pas sols per 2 sendes per la massificació que suposaria i també el perjuí que tenim els valencians per ser ciutadans de segona, ja que en altres regions si que podem passar.
Després del Ple la regidora de Compromís va intentar justificar-se dient que no està en contra dels ciclistes però va quedar pitjor encara.

2 comentaris:

  1. Yeeee..impresionante documento Rafel..me acabo de papar el video del pleno..apoteosic !!!!! Cuando el del PP ha dicho que en toda la legislatura no había visto tanta gente los pelos como escarpias !!!!
    1 abrazo y aver si nos vemos pronto.

    ResponElimina