28/12/10

Serra Mariola

Hui tenia un bon plat a taula, del Menú de la Serra Mariola. De primer plat pujar al Montcabrer, de segon baixar-lo i de postre una Mola, tot condimentat amb els aromes de la Mariola.

Volia eixir mes prompte però al final he eixit un poc tard, ja eren mes de les 8'30 i no feia fred, al menys no tant com el diumenge, encara que també he trobat gel.

Anava pujant cap al Morro del Porc, una sendeta molt xula.


Fins que he arribat a l'Ermita de Santa Barbara i he menjat una barreta, al final m'he deixat l'entrepà a casa... allí està bé.

Per ací hi havien prou xarcos amb gel.

I com estem al Mont de les cabres...

La pujada es dura, ja que te uns quants trams de espentar la bici, fins i tot he tingut una caiguda per no poder llevar la cala pujant.

No era l'únic que pujava hui al cim.

I la foto de rigor amb el naixement.


Les vistes des de dalt son impressionants, hui hi havia una molt bona vista i no feia ni fred ni aire.

Un company d'esmorzar, encara que només he menjat la segona barreta que duia.

A partir d'ací ja venia lo bo.... una bona baixada, al principi prou tècnica però després es molt divertida, encara que m'agrada mes la de Les Penyes Monteses. Una volta baix al Mas de la Foia Ampla, he desistit d'anar a fer la Txeca ja que es feia molt tard i pel mateix camí que havia anat he tornat però passant primer per la Font de Mariola.

I després el Camping i la Trialera de La Mola. Hui ha sigut espectacular la baixada que he fet, dels tres passos complicats que te, només em faig el segon i hui quan he arribat al primer he fet un "cul arrere" típic dels roteros i l'he baixat.... osti tu... si faig este.... també faré el tercer aixina que una volta he arribat he fet una traçà nova fent una curveta i novament "cul arrere" i que siga lo que la forqueta vulga.... que canyaaaaaa.... estava flipant.... si algú m'ha vist haurà pensat que estic tarambana jajajajajaja.

Després des d'Els Alborets cap a casa dels meus pares fent abans un poc de DH Urbà.
El perfil de la ruta.

3 comentaris:

  1. Bonica ruta Rafel!!! Aver si un día de estos quedamos de veras
    y nos enseñas esos rincones espectaculares que tienes x ahí!!

    Un abrazo y que el 2011 te traiga kilooooooooooooometros
    y kilooooooooooooometros de rutas!!!

    ResponElimina
  2. CHE QUE CHULA,EIXA APUNTAMELA QUE M'AGRADARA.PD. QUI ES EL QUE MONTA EL BELEN ALLI DALT????

    ResponElimina