1/1/16

Primera de l'any

Des de l'any passat que no agarre la bici. Menys mal que hui he pogut eixir un ratet. Es un dels avantatges de sopar la Nit de Cap d'Any a casa amb els xiquets.
He començat a pedalejar a les 9'00 del matí, ningú pel carrer. Agarre el Camí de l'Alegre fins a Bellús i per l'Estret de les Aigües cap al Molí de Guarner. Allí em desvie fins arribar a Alboi i comence a pujar pel Barranc del Llop fins a l'inici de la trialera. Son poc mes de les 10'00 així que bona hora per pegar un mos i preparar-me per a baixar.

Bona baixada, amb dos sustets..... comence mal l'any o el comence bé???? Arribe a la Xopà d'Alboi i em lleve les protes per a continuar tranquil·lament per la senda fins arribar novament al riu. Açò es una patà?????

Continue per la mateixa senda que he vingut fins arribar a Bellús. Quan arribe al Platillao em desvie i vaig alternant la senda amb el Barranc del Salido fins arribar al Camí de la Creu i després novament al Camí de l'Alegre fins arribar al poble amb 29 km. No està mal per a ser la primera de l'any.

El perfil de la ruta.

1 comentari: