12/8/16

Excalibur turolenca

Doncs no.... no l'he pogut traure de la penya.

Conta la llegenda que qui la puga traure serà President d'Espanya.
 http://www.20minutos.es/noticia/2744327/0/castelser-teruel-reta-rajoy-s-nchez-iglesias-rivera-lograr-presidencia-como-edad-media/

He eixit matí, abans de les 7'00 ja estava en marxa. Autovia i manta fins passar La Pobla de Tornesa a Castelló. A partir d'ahí ja per carreteretes. Passe la Vall d'Alba i m'encamine cap a Ares del Maestrat i pujar el Coll d'Ares. Sempre espectacular.

Continue cap a Morella on faig el primer repostatge amb 260 km justets.

Arribe a les 10'00 a Monroyo un poble de la província de Terol, també es diu Mont-Roig i parlen tots en valencià. L'entrepà estava bo, però 6'60 sense cacaus ni olives es car.



Passe per un altre poble aragonès amb nom en castellà i en valencià. La Cerollera o La Sorollera. Poc després arribe a Castelseràs. El poble on està l'espasa. Hi ha que creuar tot el poble cap abaix fins arribar al riu.

Després d'un bon grapat de fotos continue cap a Andorra..... a la província de Terol. Però abans d'arribar em trobe amb esta recta..... si si està a Terol i no a Albacete..... 14 km.... QUASI RES!!!!

Després de la típica foto continue la marxa, ara ja "de tornada" es a dir.... que ja no puge mes i ara vaig cap abaix.
 

Continue cap a Castellote.... este poble mereix una visita amb mes calma.



Sobretot per esta senyal que no havia vist mai...... ES-PEC-TA-CU-LAR!!!!

Deixe la província de Terol i torne a entrar a la de Castelló direcció a Olocau del rei. Al poc torne a entrar novament a la província de Terol i pare a Mirambel.



De seguida arribe a Cantavieja, un dels Pobles mes Bonics d'Espanya.... vist des de baix.

I des de dalt. També es mereix una visita mes calmada.

Passe Mosqueruela i Linares de Mora on m'agarren dos moters per anar darrere d'un camió. Vaig darrere d'ells. La carretera està prou mal i així veig com està. Passem Nogueruelas i arribem a Rubielos de Mora. Parem els tres a la gasolinera i xarrem una estona. Segon repostatge.

Ara toca dinar, vaig a buscar un lloc per a fer-me un entrepà i no menjar massa. També ha resultat un poc car 5'70 sense cafè ni cacaus. Però estava per a xuplar-se els dits.... mai millor dit.

Pegue una passejada a peu per estirar un poc les cames i continue, de seguida torne a parar.

Continue cap a Olba i la Pobla d'Arenós a Castelló. Arribe a l'Embassament.

Després passe per una zona de bany al riu. està moltísim mes ple que el Pou Clar.... d'aigua i de gent. Arribe a Montanejos, Montan i Caudiel. Entre a la provincia de València i arribe a Alcublas i passe pel Santuari de Cueva Santa.

Arribe a Lliria.... autovia i manta i cap a casa. Arribe a les 18'18 i 731 km

Excelent dia de moto. Un poc de calor però tampoc massa, es podia suportar. El mapa de la ruta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada