23/8/16

BTT Fira de Xàtiva

Dissabte es va fer la volta de BTT Fira de Xàtiva. Arribe al lloc d'eixida un poc abans de les 8'00. Vaig a un gimnàs que hi ha allí amb un tinglao muntat impresionant, te bar i tot. Aprofite per fer-me un tallat i unes galletes perquè he eixit de casa sense prendre res.
Al poc comença a arribar gent. Benito, Rubén, Ramón es dels últims però almenys es veiem abans de donar-se l'eixida. Eixim molt tranquils però anem de la meitat cap avant. Es passa per dins de la fira i agarrem el Camí de Sant Antoni. La primera baixada ja hi ha gent que va quasi parat fent tapó.... volen anar davant per algun motiu en especial o soles per a molestar?????
Pels escalons de la Senda de la Cova Negra es un escàndol.... la gent va a peu i no ens deixen passar als que s'atrevim a baixar 4 escalons damunt la bici. Que no es tracta d'una carrera però per això mateix podrien deixar passar. Si jo en les pujades deixe passar en les baixades a mi també em podrien deixar passar.
Continuem cap al Merendero de Pedro i després de creuar la carretera parem per a reagrupar-se. li dic a Ramón que anem nosaltres davant així a les pujades no ens molestarà ningú i no tindrem que posar peu a terra. Quan estem per la Font Quintana comença a arribar la gent.
Quan arribem al Pla d'Agulló encara ens avança algú i com pense que eixa gent que ens està adelantant ens farà tapò..... pegue un tirò i baixe sense massa contemplacions avançant a gent que persupost no s'aparta.
Fem un altre reagrupament a la via de servei i eixim. Per les rodones no hi ha ningú de Protecció Civil i resulta prou perillós. Arribem al Poliesportiu de Novetlè on esmorzem.

Després es fa una serie de rifes..... a mi em toquen uns calcetins. Enguany el sorteig ha quedat mes dissimulat que el de l'any passat. Almenys no han tocat tots els premis a la mateixa taula.
Després continuem fins la fira on ens entreguen una samarreta.
Esmorzar i samarreta per 6 €.... no està mal encara que podrien canviar la volta per a que no siga tots els anys la mateixa. El millor de tot, com sempre, la companyia dels amics.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada