12/10/15

Jalance

Hui matinet d'enduro amb Pep, al que s'han afegit Benito i Ruben de Xàtiva. A les 6'30 hem quedat Pep i jo a l'Olleria, carreguem trastos al cotxe i cap a Jalance. Arribem un poc abans de les 8'00, encara es de nit.

Tot preparat per eixir.

Quan estem començant a pedalejar, arriben Benito i Ruben. Ja ens agarreu pel camí.
 Eixim de Jalance pel Camí del Moragete, que de seguida s'empina. Ens desviem pel Camí del Coto i de seguida la primera baixada. En eixe moment arriben Benito i Ruben i ja anem junts tota la ruta. La primera baixada es curta, ràpida i fàcil..... massa curta diria jo.
Comencem a remuntar pel Camí de Los Rincones i tornem a eixir al Camí de Moragete. Continuem pujant i arribem al Mirador de Jalance.

El Castell de Jalance enmig de les dos torres de la Central de Cofrents.

Continuem pujant encara un poc mes fins arribar al Camí de la Molata, on està la segona baixada.

Durant la primera meitat de l'any està prohibit passar. Soles bicis??? o està per a tots o per a ningú.

La segona baixada està molt xula, ha començat a fer-me mal tot i he tingut que parar a descansar un poc. Reprenc la baixada encara que nosaltres ens hem desviat a un punt i no l'hem feta tota, pareix que ens hem deixat el millor tram.
Comencem a pujar una altra vegada pel Camí de Moragete, esta tercera vegada pareix que està mes empinat que les altres dos vegades.
Tornem a passar per la casa del Pardo i la Parda.

Al poc ens desviem, deixant l'asfalt per un camí de terra. La pujada no es tan forta com la d'abans però es mes fotuda per les pedres. Tornem a eixir a un camí asfaltat, el Camí del Campillo. Fins arribar a un tallafocs, on comença el TC3. Jordi amb uns xics de Muro i Ontinyent.

 Nosaltres apunt per baixar de nou.

Primer es baixa per dins del tallafocs, després es continua pel costat d'un ballat i un poc mes avant es passa per damunt d'uns taulons, amb un bon tallat pel costat. Es la zona mes bonica de tot el recorregut. Arribem a una carretera i pare per descansar un poc i continuar baixant de nou.
Una vegada baix toca remuntar un poc mes, anem per dins d'un barranquet pujant poc a poc fins que ens desviem per una senda molt xula que va planejant amb alguna pujadeta fins arribar a l'inici del TC4, última baixada.
Una baixada xula per dins d'una senda, en algun tram m'ha recordat a la zona de "margas" de Aínsa. Arribem a Jalance. La senda continua baixant pel costat del Cementeri però com jo no l'he vist he baixat per la carretera fins els cotxes.
Després de carregar les bicis als cotxes anem a fer-nos una cerveseta.

XE QUE BO!!!!! Ens ha vingut al pèl perquè jo he acabat fundit. Entre ahir i hui m'he pegat una bona pallissa.
M'ha agradat el recorregut, les pujades son dures però les baixades, que es el que es cronometra no son massa tècniques.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada