1/1/14

Primera ruta de l'any.

Hui primera ruta de l'any. No hi ha millor manera de començar l'any que amb una ruta, però tampoc m'he calfat massa el cap. A les 9'00 del matí m'he alçat i després de carregar la bici al cotxe he anat fins el Camping de Mariola per començar la ruta.
Ja eren les 10'00 quan he començat i no feia gens de fred, temperatura suau i cel clar. Vaig cap a El Mas del Parral i el Mas dels Arbres. Primer per la pista forestal cap amunt i després pel Mas de la Foia Ampla fins arribar al Cim, hi havia trams que anava empentant la bici i altres pedalejant. Cada vegada bufava el vent mes fort. Hi ha que vorer que deteriorat que està el piló del punt geodèsic



Una vegada al cim i després de les fotos de rigor comence a baixar, com ja he dit el vent era molt fort i no era qüestió d'estar massa temps per allí. La baixada molt xula a pesar de que he patit una lleugera caiguda un tant rara. La roda de davant s'ha quedat bloquejada amb una soca però no he eixit per dalt tot i dur mes de la meitat del cos per davant del manillar he continuat rodant fins que he caigut damunt de l'única pedra que hi havia en 3.000 km a la redona.
Una vegada baix decidisc pujar a la Lloma del Cavall, no havia estat mai.

El Montcabrer queda prop.

 Pareix que hi ha senda però cada vegada està mes tancada fins que desapareix.

Torne a baixar pel mateix lloc que havia pujat i baixe fins la Font de Mariola i novament cap al Camping. Ruta curta de només 16 km però molt intensa i amb moltes sensacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada