15/8/13

Carrera matutina + 62º Trofeu Fira de Xàtiva

Este matí he matinat un poc, volia anar a córrer prompte. Així m'evitava la calor i després anava a Xàtiva a vorer les motos.

A les 8'00 he eixit i després d'estirar he començat a córrer. He pujat cap a l'autovia i per la via de servei cap abaix i per l'Institut a casa. La pujada fina l'autovia han sigut uns 4 km i anava a un ritme tranquilet. Després he incrementat el ritme per a fer quasi 3 km de baixada fins l'Institut i després poc mes d'1 km fins arribar a casa. No està gens malament, els últims 4 km els he fet a 4'20 fent el canvi de ritme, 4'05, 3'55 i 4'00 amb pujada inclosa. Al final he fet un temps de 37'41, que si no he contat mal m'ix a una mitja de 4'43.

Després de dutxar-me i fer-li la llet al xiquet, cap a Xàtiva..... que dura es la vida dels pares.... sempre tenim que dur als fills per a que puguen vorer carreres de motos.
Ricardo Torme sempre present.

Aprofitem per a esmorzar un poc mentre veiem els entrenaments.

Hi ha que vorer lo arrimats que passen a les tanques i bales de palla.

Com va de travessades les Supermotards

 Estos dos son pilots de MotoGP?????


 Alguns cavallets




Bernat Martinez, ha guanyat a 80cc i crec que també a Supermotard


El que passa es que he trobat varis pegues. Tenint en conter que vas a esmorzar i fa calor, ja et deixes prou diners com per a que almenys no paguen els xiquets. Ningú ha sabut dir-me on havia de deixar els números del sorteig de les entrades per a Xest.... segurament li tocaràn a algun amic d'algú. I el que no es respecten els horaris també es un inconvenient, especialment si com era el meu cas ixes d'allí a les 15'00 amb un xiquet. Tot i els inconvenients, l'any que ve segurament tornaré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada