¡Recomienda este blog!

14/4/13

Trialeres Sumacarcer

Hui super-rutón per Sumacàrcer amb super-turrón.
Haviem quedat a les 6'45 del matí Jesus, Dani i jo per anar a Sumacàrcer amb Jordi, un amic de Jesus. Encara era de nit quan hem carregat les bicis a la furgona de Dani.

Una vegada a Sumacàrcer fem les presentacions ràpides i comencem a pedalejar sense perdre temps. També han vingut Tono de Xàtiva, Pedro, Ramón, Alfonso i Oscar, alcoians i contestans.

Comencem per la Trialera de l'Ombria del Castell.... però pujant-la. Hi ha algun tram que hi ha que empentar un poc la bici però la major part es ciclable. Una vegada dalt, proteccions i cap a baix, la primera trialera que baixem es la del DH i la Oculta. Una vegada al poble es llevem les protes i cap amunt una altra vegada, però esta vegada per la carretera. Es desviem per un camí a la dreta per a baixar la trialera de La Tosca que va pel Barranc de la Mare..... esta es de trist record, ja que va ser a ella on es va trencar Carlos la cama, sempre ho recordaré. Només la havia baixat aquella vegada i després del que va passar la vaig baixar acollonat, hui he disfrutat del rock'n'roll.

Una vegada al poble anem a esmorzar al Bar Ricardo, menys mal que teníem la taula reservada perquè el bar estava petat. esta mes que flaca es anorèxica.

Típic sepionet del bar per a esmorzar. XE QUE BÓ!!!!!

Han tardat una mica en servir-nos i hem prou tard del bar, però encara hem anat a fer una altra. Esta vegada hem pujat per una altra trialera, crec que es la dels Dinosaures. Mes o menys es ciclable la meitat, anem guanyat altura i tenim unes bones vistes del pantà de Tous.

 Una vegada a l'inici de la trialera es tornem a posar les protes i cap a baix, esta vegada per la Tr de Sant Domingo.

L'inici es molt fàcil i divertit, rock'n'roooooooooooooolllll del bo, mes o menys les dos primeres parts però arriba un moment en que es torna moooolt tècnica amb unes bones revoltes.

Una vegada al poble ja son les 13'00 hores i decidim tornar a casa, hem fet una baixada menys de la que hi havia prevista i la ruta ha quedat curta però molt cundidora. S'acomiadem dels companys de ruta. Segur que tornem a quedar amb ells ja que els tres hem passat un matí excel·lent.

Arribem al poble i ja son les 14'00. Descarreguem i cap a casa, es una mica tard però ha valgut molt la pena. Dia assolellat, bona ruta, bona companyia, bon esmorzar.... que mes es pot demanar???? Ací està vídeo.

El perfil de la ruta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada