30/6/12

Tr Foia Redona

Hui he anat a pegar una volta amb la bici. Tenia que provar el joguet nou però al mateix temps també volia estar prompte a casa per a vorer les carreres de motos.
Primer he anat a vorer si eixia algú del poble.








Al vorer que no venia ningú m'he posat en marxa. He anat cap Aielo i pel camí cap a l'Alt del Campello, passant abans pel Tron de Conan.



Quina caloooooooooooooooooooooooor.... mama caca si m'ha costat arribar dalt, entre la calor i el que s'agarren les rodes he patit molt. Una vegada dalt he parat a l'ombra d'una carrasca per a descansar i pegar un glop i cap a baix.

Hi ha que fer un tros de carretera i després novament cap amunt, han arreglat este camí i encara hi ha molta terra solta el que fa que coste mes pedalejar. Una vegada dalt, es baixa un poc i s'arriba a l'inici de la senda de pujada per a espentar la bici fins arribar dalt.

Encara que a la foto no s'aprecia es veia el fum de l'incendi de Cortes.









Després de pegar un mos, cap a baix i a probar la camara.

En arribar a casa he vist que tant si la pose al casc com si la duc a l'arnés, la tinc que encarar una mica cap amunt. Ací un enllaç per a vorer el video.


El perfil de la ruta, encara que continue sense el gps ja he rebut la noticia de que en rebré un nou.

24/6/12

Bocairent-Dénia amb bici

Ahir vaig eixir amb la bici, el Club Ciclista Bocairent organitzava una eixida molt especial, Bocairent - Dénia - bany a la platja - dinar- tornada en bus.

Així que a les 6'00 del matí em vaig alçar per anar cap allí, vaig deixar la motxilla i la camel i vaig anar a per la bici que la tenia a ca els pares. A les 7'20 les 54 persones que feríem la ruta estàvem llestos per a eixir, incloent a 5 xiques.


Em vaig quedar sorprès perquè el ritme era prou viu, no esperava que al ser tanta gent aniríem a eixa velocitat.














L'oratge estava enboiregat i no es veia el Benicadell, teníem sort perquè no feia gens de calor.

Arribant a Beniarrés vam tindre una xicoteta avaria, a algú se li va eixir la cadena i la resta vam parar a una fonteta.

Una vegada a Beniarrés comença el tram dels túnels, el ritme continuava sent rapit.

Fem una paradeta a l'estació de Lorxa per a reagrupar-nos.

Ara venia el tram mes bonic de la ruta, la Via Verda va paral·lela al riu Serpis amb uns paratges xulisims.


Creuem el riu i comença la pujada.



Després de creuar l'ultim túnel, que es el mes llarg i es imprescindible dur llums, hi ha que desviar-se a la dreta i comença la verdadera pujada de la ruta, encara que es curta per arribar al Circ de La Safor.
Després d'una breu baixada per agggsfalt, arribem a una font, no se com es diu però sempre hi ha gent allí omplint garrafes d'aigua.

Als poc km arribem a Vilallonga, el poble on esmorzem a un bar, està molt bé ja que tenim les taules reservades a l'ombra i ´'entrepà es mereixedor del títol de Entrepà endurer.


Dúiem 50 km a les cames, però en canvi el temps era molt bo, ja que en 3 hores habiem arribat fins ací i ja estàvem esmorzats. També havia millorat l'oratge, ara teníem un bon solet per a poder banyar-nos en arribar a Dénia.

Creuant Oliva tenim la segona avaria del dia a pesar de dur mes de 60 km, una punxada.

Després de les bromes de torn com tirar la bici al fem i buidar les rodes dels que estaven reparant la punxada reprenem la marxa per arribar a Oliva Nova on teníem un avituallament.

Una cervesa fresca tombat a l'ombra sempre es d'agrair.

Per fi arribem a Dénia, menut pelotó.

Ara toca trobar la platja a la que està el bar on dinem, però abans tenim l'espectacle del dia.... i quin espectacle.... una xica molt templà llevant-se els pantalons per prendre el bany, segur que encara te l'adrenalina pels núvols jajajajajaja


Per fi arribem al bar on tenim concertat el dinar amb les taules reservades sobre les 13'30, deixem les bicis després de 90 km per a posar-se el banyador i pegar-se un capbussada.

Després de prendre el bany i una dutxaeta amb una manguera toca l'àgape a primerisima linea de platja.

I de seguida comencem a dinar, que ens ho hem guanyat.






Ens van posar un plat amb tres classes diferents de paella... quina està mes bona de totes?????

Acte seguit un poc de gelat de torró.













Després del bon dinarot que ens vam arrear i del cansament i amb la sobretaula que estàvem fent, a mi em va agarrar una mica de modorra i vaig estar a punt de quedar-me dormint.... no sabia que fer.... si posar la tovalla a l'ombra i pegar una becada (poc de fiar amb tanta gent per allí jajajajajajaja) o anar a pegar un capbussada per a aclarir-me.

Al final ni una cosa ni l'altra i es van fer les 18'30 i va vindre el bus per a carregar totes les bicis entre la furgona que ens havia fet l'avituallament i dut les motxilles i els baixos del bus, però com no cabien totes encara en vam posar unes quantes a la 1ª planta, entre elles la meua.

La gent ens vam posar a la 2ª planta i ja vam eixir cap al poble.













No se a quina hora vam eixir però al poble vam arribar sobre les 20'30. Amb cansament.... però amb satisfacció. Un 10 l'organització... fantàstica. Si feren una mica de publicitat necessitarien mes de dos autobusos perquè vindria moltisima mes gent. A pesar dels 90 km i de que vam anar rapits crec que es apta per a molta gent que tinga un mínim de forma física.... l'esmorzar concertat, l'avituallament quan mes calor fa, el bany a la platja, sobretot el dinarot i la tornada amb bus.... tot ben organitzat.... l'any que ve si puc tornar.... tornaré!!!!

No puc posar el perfil perquè encara no tinc el gps, ja està tardant molt, ací està la resta de fotos.

21/6/12

Rulaeta per Bocairent

Hui aprofitant que tinc la bici a Bocairent des del diumenge he fet una ruteta per allí, ha sigut curta però intensa i bonica.

Primer he anat a vorer el punt on em vaig enganyar l'altre dia a la marxa d'orientació i esta vegada si que he pogut fer-ho be.... crec jajajajaja.

He continuat per la senda tan xula que vam fer.


una vegada he arribat al final, en lloc d'anar cap a baix com feia la ruta, he anat cap a dalt fins al final de la Trialera de La Sarsa i després he baixat fins la via i he creuat la carretera per anar a fer el Barranc dels Tarongers pujant per l'escaleta del Licorero.


wwwwwwwwooooooooooooooowwwwwwwwwww quina baixada mes xula, he disfrutat molt però també he descobert una cosa que no habia vist mai i mira que ja fa anys que vaig en bici..... l'amortiguador està calent després d'una baixada com esta.

Acte seguit he fet un poc d'agggsfalt per la carretera fins el Molí del Pas per a pujar per Camí romà. Després de la reparació que li han fet pareix una autopista de peatge.

















Es una pujada brutal... he fet mes tros empentant que pedalejant, va zig-zaguejant per a salvar el desnivell i les vistes des de qualsevol punt son espectaculars.

















Una vegada dalt de tot toca baixar un poc cap a l'Ermita de Sant Antoni de Baix però sense arribar ja que he tornat pel mateix lloc que havia anat al principi per arribar a Els Corrals i per la Font d'En Ferrís on he parat per a pegar un bon glop d'aigua i creuant el Pont de Darrere la Vila i pel Portal d'Agost cap a casa dels meus pares on m'he pegat una dutxaeta i he agarrat la moto per a fer un barranquet i arribar a casa.... QUE VIDA MES PUTA!!!!!!! jajajajajajajajaja.

No puc posar perfil de la ruta com es la meua costum perquè encara no tinc el gps ni noticies d'ell.


17/6/12

VIII Marxa d'orientació Bocairent


Hui he anat a Bocairent a fer la Marxa d'orientació, crec que es la 8ª edició.


He arribat una mica just, ja eren quasi les 8'00 i no tardarien en començar a eixir els primers, per la qual cosa jo he sigut dels ultims. Els primers en eixir han sigut Carlos amb la seua dona al tandem.


Mentre esperaba el meu torn he fet un parell de fotos al globus que hi han al poble.


Jo en concret he eixit el 21, crec que al final hem sigut 33.













Al poc d'eixir, en concret a la segona indicació m'he equivocat. No m'eixia una distància i he tornat enrere per tornar i tampoc, en aixó m'han passat uns altres i he preferit asegurar en lloc de pegar darrere d'ells..... i tampoc m'eixia la distància, he tornat al punt d'eixida i hi havia allí un altre xic i ja ens han indicat per a seguir fent la ruta.

Anàvem seguint una senda que pareix que es nova, han tapat una acequia i s'ha quedat una senda molt xula. Al poc arriba a la carretera que va a Alfafara i a partir d'eixe moment ja era completament nou per a mi el recorregut. Primer una forta pujada on es veia Bocairent al fons.













Després de passar el segon punt de control ha vingut la millor part del recorregut, una antiga senda carbonera que estan recuperant ja que estaba totalment perduda.

Després de creuar la via del tren un parell de vegades he arribat a l'Ermita de la Verge de la Llum i hem anat per darrere, descobrint una font que no sabia ni que estaba.
Al poc he arribat a Alfafara i he començat a pujar, primer per asfalt, després per formigó i acte seguit per una senda molt empinada. Hem continuat baixant per una senda prou empinada i amb pins a terra per arribar al control nº 7 i novament a Alfafara. Per l'antiga via del tren xixarra teniem els dos ultims controls i a meta per a disfrutar d'un bon esmorzar.

 

He arribat a meta amb un temps de 2'45, ja sabia que no anava a guanyar jajajajajaja. El millor es que sempre passes per llocs nous, de fet, per a mi, hui ha sigut practicament tot nou i el millor de tot es que m'ha agradat i ho he passat bé. Ací la resta de les poques fotos que fet... coses de la competició jajajajajaja

12/6/12

Incendi Terrateig des de la creu de l'olleria

Hui eixit amb la bici. He fet una ruta que feia temps que no habia fet.... Port+2Creuetes.

Primer he baixat el Port de l'Olleria fins les palmeres..... bé... on estaven abans, ara estan tallades i cremades, pareix que el morrut eixe està fent molt de mal. De seguida he començat la cronoescalà.... primer el Port i sense parar cap a la creu.
Una vegada he arribat dalt he estat veient com passaven els avions i els helicòpters, anaven a Enguera a carregar i cap a Terrateig a descarregar. No se per que els helicòpters no carreguen al Pantà de Bellús??? deu tindre una explicació perquè si carregaren al Pantà ferien el triple de viatges, està clar que els avions no tenen lloc per a carregar allí.






























Acte seguit he baixat de la creu pel Barranc de l'Alegre i en arribar al camí de Caputxins he pegat mitja volta i he tornat a pujar a la creu per on havia baixat. una vegada dalt.... altra vegada cap a baix, però esta vegada per on havia pujat la primera vegada i per La Gaveta cap a casa amb 25 km molt cundidors.

No puc posar el perfil de la ruta com es el costum, el tinc avariat i no trobe el CD on tenia esta ruta.